Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Aliexpress leták
3/5

Aliexpress leták (12.04.2024) - aktuální akční letáky

AliExpress

AliExpress leták vám ukáže, jaké zboží se vyplatí objednat z Číny

3/5
Actual brochure

Chcete za věci zaplatit jen symbolickou částku a nebojíte se nákupu z ciziny? Vyzkoušejte nákup přes AliExpress, který vyniká bohatou nabídkou více než sta milionů produktů, a to od oblečení, šperků a bot přes hračky pro děti až po zboží pro auta a motorky. V e-shopu AliExpress si každý vybere přesně to, co potřebuje. Nakupování v tomto e-shopu je vždy výhodné, ale pokud si před nákupem prohlédnete leták AliExpress, zjistíte, jaké výrobky prodejci momentálně nabízí s ještě větší slevou.

Akční leták AliExpress vydává několikrát během roku a obsahuje slevy až 50 %. Můžete se těšit na zlevněné zboží napříč celým e-shopem, takže si v něm každý zákazník přijde na své. Aktuální leták AliExpress je platný od 12.04.2024 a můžete si ho prohlédnout tady.

AliExpress - internetový obchod s čínským zbožím známý po celém světě

Shop

AliExpress spadá pod větší čínskou společnost Alibaba, což je internetový obchod, který funguje už od roku 1999 a umožňuje čínským obchodníkům jeho prostřednictvím prodávat své zboží. AliExpress vznikl v roce 2010 a má stejné poslání jako Alibaba. Zajímavostí je, že Číňané na AliExpressu nemohou nakupovat, pro ně slouží totiž pouze jako prostor k prodeji.

AliExpress se postupně rozšířil do celého světa. Mohou z něj nakupovat obyvatelé například Brazílie, Španělska, Vietnamu, Ruska a samozřejmě také České republiky. Na našem území je AliExpress velmi oblíbeným místem pro online nákupy. Nakupování je totiž stejně tak jednoduché jako v běžných českých e-shopech. Stačí, když si otevřete webové stránky aliexpress.com a vyberete si zboží, o které máte zájem.

Je nakupování na AliExpressu bezpečné?

Assortment

Nakupování z e-shopu AliExpress je naprosto bezpečné. I když musíte zaplatit předem, tak se nemusíte obávat, že by vám vaše objednávka nedorazila. Pokud by se přeci jen po cestě ztratila nebo by výrobky neodpovídaly vašim představám, do patnácti dnů od doručení vaší objednávky, nebo po uplynutí doby, kdy měla být doručená, získáte své peníze zpátky.

AliExpress nabízí zboží od světových značek, které dobře znáte. V nabídce tak nechybí Adidas, LG, Nike, Ryobi nebo Samsung. Rozdíl v nákupu těchto věcí přes Aliexpress je jednoznačně v jejich nižší ceně, se kterou vás seznámí AliExpress leták tento týden s názvem Aliexpress nabídka.

Díky Kimbinu nezmeškáte žádné akce

Kimbino App

Chcete získat jistotu, že vám nikdy neuteče AliExpress leták příští týden? Pak pravidelně sledujte Kimbino.cz, kde pro vás bude neustále připravený. Prohlížení online letáků je velice jednoduché a hlavně pohodlné, jelikož se na ně můžete podívat, kdykoliv budete chtít. Pokud si navíc do vašeho mobilního telefonu stáhnete aplikaci Kimbino, budete mít leták AliExpress i v něm. Přispějte k ochraně naší přírody a začněte používat ekologické online letáky!

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino

Neexistují žádné pobočky

Zaregistruj se a využij všechny výhody.