Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Audi leták
3/5

Audi katalog online 2024

AUDI katalog online

Prohlédněte si leták Audi s širokou škálou luxusních aut

3/5
Actual brochure

Čtyři spojené kruhy, bavorský Ingolstadt, Lamborghini a Ducati –⁠ to vše znamená pro nadšence do aut jediné, a to společnost Audi. Automobilka s tradicí dlouhou více než 110 let patří k největším výrobcům aut na světě a její jméno je synonymem pro kvalitu a luxus. Audi se těší i v Německu velké oblibě, a to i přes silnou konkurenci, kterou je hlavně BMW a Mercedes-Benz.

Každý leták se většinou věnuje jednomu vozu a naleznete v něm všechny potřebné informace o daném automobilu doplněné nádhernými fotografiemi. Pokud už jste majitelem vozu Audi, tak si můžete kromě nejnovějších modelů prohlédnout i katalog příslušenství. Na nejnovější leták Audi, který je platný od 25.05.2023, se můžete podívat tady.

Audi – přepychová německá auta s dlouholetou tradicí

Shop

Německá automobilka Audi byla založena už v roce 1909 a sídlí v bavorském městě Ingolstadt. Stejně jako například naše česká Škoda Auto spadá i Audi pod koncern Volkswagen Group. K samotné společnosti Audi také patří italští výrobci Lamborghini a Ducati. Letáky Audi naleznete v kategorii Auto-moto spolu s dalšími výrobci aut Auto Kelly, FILSON Store, Renault, KIA a Opel.

Zajímavostí je, že světoznámé logo čtyř propojených kruhů reprezentuje čtyři výrobce automobilů, kteří se v roce 1932 spojili. Jednalo se o Audi, DKW, Horch a Wanderer. Luxusní automobily Audi si pořídíte po celé republice včetně měst, jako je . Pokud si nejste jistí výběrem vhodného modelu, můžete se podívat na oficiální stránky audi.cz, kde naleznete informace o jednotlivých modelech i seznam prodejních míst.

Luxusní automobily do města i do přírody

Assortment

Společnost Audi se v poslední době velmi zaměřuje na vývoj elektrických automobilů, které mají určitě silnou budoucnost. V letáku Audi si tedy můžete prohlédnout např. Audi e-tron. Pokud jste zastánci spíše tradičních vozů se spalovacím motorem, tak je pro vás připraveno několik letáků Audi se světoznámými modely jako Audi A6, Audi A8 nebo SUV Audi Q3.

Automobily značky Audi jsou rovněž proslulé svou bezpečností. Pokud si tedy nevíte rady, který leták Audi si prohlédnout jako první, tak začněte s tím nejnovějším, který nese název Audi katalog A1.

Kde najít přehledně katalogy různých automobilů? Přece na Kimbinu!

Kimbino App

Zajímají vás katalogy aut a zároveň chcete ušetřit na každodenních výdajích třeba za jídlo? Web Kimbino.cz je určen právě pro vás. Právě tady si můžete prohlédnout nejen letáky nejrůznějších vozů od předních výrobců automobilů, ale zároveň najít ty nejvýhodnější nabídky v oblastí potravin, drogerie či módy. 

Pokud chcete mít vše pohodlně v mobilu, tak si stáhněte aplikaci Kimbino, se kterou už vám žádná akce neunikne. A kromě toho ještě ulevíte přírodě, protože naše elektronické letáky na rozdíl od těch papírových nevytváří žádný zbytečný odpad.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Smartphone
Tv
Rádio
Kamera
USB
Klimatizace
Navigace
Kolo

Další letáky z kategorie

REKLAMA

Další řetězce z kategorie Auto-moto

Vyhledávání
Kimbino

Neexistují žádné pobočky

Zaregistruj se a využij všechny výhody.