Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Avon leták
3.5/5

Avon leták (01.04.2024) - aktuální akční letáky

AVON

AVON leták přináší dámskou, pánskou a dětskou kosmetiku, kterou si zamilujete

3.5/5
Actual brochure

Rádi pečujete o svůj zevnějšek a máte tak v koupelně plnou skříňku různých kosmetických přípravků? Každá žena ví, že by o sebe měla pečovat a jeden mýdlo a šampon k tomu rozhodně nestačí. Nikomu by doma neměly chybět přípravky na čištění pleti, krémy, šampóny, sprchové gely a dekorativní kosmetika. Nabídka obchodu AVON je velmi bohatá, takže můžete klidně každý měsíc objednávat novou kosmetiku. AVON leták má pro vás připravené slevy, abyste při svém nakupování pokaždé ušetřili.

Na nový akční leták AVON se můžete těšit jednou za tři týdny ve čtvrtek. Naleznete v něm slevy a výhodné nabídky napříč všemi kategoriemi obchodu, takže si v něm vybere zaručeně každý. Máte tak ideální příležitost doplnit si svoji zásobu o docházející kosmetiku nebo vyzkoušet něco nového. Aktuální leták AVON je platný od 01.04.2024 a můžete si ho prohlédnout tady.

AVON - světově známá značka kosmetiky

Shop

Vznik společnosti AVON sahá do roku 1886. O její zrod se postaral americký prodejce cestovních knih David H. McConnell. Nejprve neměl vůbec v úmyslu vytvořit kosmetickou společnost, chtěl pouze udělat radost ženám, které si k němu přišly koupit knihy. Dával jim vzorky vůní, o které začaly mít ženy postupem času větší zájem než o samotné knihy. V následujících letech založil firmu „California Perfume Company“, která do své nabídky postupně zahrnovala další toaletní potřeby.

Značka AVON se poprvé objevila na trhu v roce 1928 se zubním kartáčkem této značky. AVON do své nabídky přidává neustále další výrobky, aby vyhověl potřebám každého zákazníka. AVON začal expandovat do zahraničí v roce 1955, kdy pronikl na venezuelský trh. Od té doby se rozšířil do více než sta zemí po celém světě, jako je například Brazílie, Španělsko, Jihoafrická republika, Čína a samozřejmě Česká republika, kam tento prodejce kosmetiky vstoupil v roce 1991.

Kosmetiku AVON si můžete koupit jednoduše přes webové stránky avon.cz, kde naleznete zboží roztříděné do příslušných kategorií, takže se v nich jednoduše zorientujete. Pokud nechcete sami nic objednávat, kontaktujte AVON Lady nebo AVON Gentlemana, kteří vám s objednávkou pomohou. Způsob, jak je můžete kontaktovat naleznete rovněž na webových stránkách obchodu AVON.

Nevíte si rady se správným líčením? I s tím vám AVON pomůže

Assortment

Nákup správné kosmetiky je sice důležitý, ale pokud si ji nebudete umět nanést, tak se nedostaví požadovaný výsledek. AVON si je vědom, že ne každá žena zná správné postupy líčení, proto připravil blog, ve kterém naleznete užitečné informace ohledně módních trendů, péči o pleť a tělo, životního stylu nebo proměny žen. AVON nabízí kosmetiku pod svojí vlastní značkou a také od světových značek, jako je Anew, Clearskin, Maxima, Luxe nebo Senses. AVON leták tento týden s názvem Avon katalog 4/2024 nabízí nejen tyto, ale i další značky za zvýhodněnou cenu.

AVON se snaží pomáhat lidem, kteří to potřebují, proto od roku 2001 pořádá AVON Pochod za zdravá prsa, který se koná každý rok v Praze. Vybrané peníze za prodej speciálních produktů s růžovou stužkou věnuje projektům, které jsou spojené s prevencí a bojem proti rakovině prsu. AVON se rovněž snaží bojovat proti domácímu násilí.

AVON leták příští týden je pro vás připravený na Kimbinu

Kimbino App

Pokud chcete být stále informovaní o trendech v oblasti líčení, podívejte se alespoň jednou za tři týdny na Kimbino.cz, kde pro vás bude pokaždé připravený leták AVON. Díky tomu si tak budete moci koupit kosmetiku, kterou potřebujete, vždy výhodně. Pokud byste si spíše chtěli prohlédnout AVON leták ve vašem telefonu, stáhněte si do něj aplikaci Kimbino, která vám to umožní. Vyměňte papírové letáky za online a udělejte prospěšnou věc pro přírodu - online letáky k výrobě totiž vůbec nic nepotřebují, a tak jsou mnohem ekologičtější.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Parfém
Korektor
Pudr
BB krém
Tvářenka
Rozjasňovač
Štětec
Řasenka
Oční stíny
Tužka na oči
Umělé řasy
Rtěnka
Lesk na rty
Lak na nehty
Šampon
Kondicionér
Maska na vlasy
Olej na vlasy
Hřeben
Kartáč

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Avon leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.