Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Baťa leták
3/5

Baťa leták (01.04.2024) - aktuální akční letáky

Baťa

Boty, kabelky, doplňky - to vše nabízí za skvělé ceny leták Baťa

3/5
Actual brochure

Celkový dojem každého outfitu netvoří jenom oblečení, ale i boty, proto by se jejich výběr neměl podceňovat. Čistá a kvalitní obuv je zkrátka základ! Ke každému oblečení se hodí typ a barva, proto by váš botník určitě neměl obsahovat pouze jeden pár bot. S výběrem ideální obuvi vám pomůže obchod Baťa. Naleznete v něm nejrůznější boty pro ženy, muže a děti. V nabídce nechybí ani kabelky a doplňky, jako jsou ponožky, peněženky, batohy, čepice nebo deštníky. Přesvědčte se o pestrosti sortimentu sami a prohlédněte si Baťa leták.

Akční leták Baťa vydává každý měsíc. Každé roční období vyžaduje jiný typ bot, proto leták Baťa obsahuje vždy takovou obuv, kterou vzhledem k venkovním teplotám momentálně potřebujete. Aktuální leták Baťa je pro vás připravený od 01.04.2024 a čeká na vás tady.

Baťa - specialista na boty s dlouholetou tradicí

Shop

Historie společnosti Baťa sahá až do roku 1894, ve kterém ji ve Zlíně založili tři sourozenci - Anna, Antonín a Tomáš Baťovi. O rok později se vedení firmy ujímá pouze Tomáš Baťa. Zprvu tuto firmu tvořili ševcové a šičky, kteří vyráběli boty pro své sousedy a obchodníky. Počet vyrobených bot se postupem času zvyšoval. Pokles šití obuvi nenastal ani v průběhu první světové války, a to i přesto, že byl v tu dobu nedostatek materiálu a pracovních sil.

Tomáš Baťa nemyslel jen na rozjezd podnikání, ale i na své zaměstnance. Kolem své továrny pro ně nechal postavit rodinné byty, školy a nemocnice. Baťovy závody se v pozdějších letech rozšířily do dalších zemí po celém světě, jako je Francie, Švédsko, Egypt, Indonésie nebo Singapur. Dnes jsou obchody Baťa rozšířené ve více než sedmdesáti zemích světa.

Na našem území Baťa provozuje více než šedesát poboček, které na vás čekají ve městech, jako je Praha, Ostrava, Zlín, Plzeň, Brno a Olomouc. Současně provozuje také internetový obchod, který naleznete na webových stránkách bata.cz. Díky němu si tak nové boty můžete objednat jednoduše a pohodlně ze svého domova, stačí znát svou velikost.

S výběrem správných bot vám poradí Baťa

Assortment

Nevíte, jaké boty máte vybrat pro sebe nebo pro vaše děti? Vyškolení pracovníci vám na každé prodejně ochotně poradí. Pomoc naleznete také na webových stránkách, kde jsou pro vás připravené články a návody týkající se výběru bot. Nejen, že vám leták Baťa tento týden s názvem Baťa leták nabídne zlevněnou obuv, ale díky tomuto obchodu si navíc vyberete takové boty, které vám perfektně sednou.

Vybrat si zde můžete výrobky značek Adidas, Converse, Nike, Puma nebo Vagabond, a samozřejmě tu na vás čekají také výrobky vlastní značky Baťa, která má zastoupení nejen v obuvi, ale také v kabelkách, peněženkách, ponožkách nebo péči o obuv.

Chcete mít neustálý přehled o trendech v oblasti obuvi? Pak sledujte Kimbino

Kimbino App

Kimbino.cz vám nepřetržitě nabízí Baťa leták příští týden, díky kterému zjistíte, za jaké boty momentálně ušetříte, kdykoliv si vzpomene. Nakupování pro vás tak bude velice výhodné, protože už nikdy nebudete za novou obuv muset zaplatit víc, než je nezbytně nutné. Do vašeho mobilního telefonu si také můžete stáhnout aplikaci Kimbino, ve které je sledování letáku Baťa ještě pohodlnější. Nemusíte se tak už spoléhat pouze na papírové letáky, které se vám doma akorát zbytečně pletou nebo je někam založíte ještě předtím, než si je prohlédnete.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Baťa leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.