Kimbino
Kimbino

Jysk Black Friday slevy jsou tady! Co byste neměli přehlédnout?

14. listopadu 2020

Zařizování bydlení přináší radosti, ale také starosti. Plánování toho, jak bude vaše obydlí vypadat, je jistě radost, když ale dojde na skutečné nakupování nábytku, často musíte čelit nepříjemným překvapením, když dojde na finance. Naštěstí nás už 27. listopadu čeká Černý pátek a spolu s ním i plno zajímavých akcí na široké spektrum zboží – včetně nábytku.Například v prodejnách Jysk Black Friday 2019 srazil ceny některých produktů až o 70 %. Letos můžete počítat s akcemi podobných rozměrů, o čemž se můžete sami přesvědčit v Jysk Black Friday letáku, který platí až neděle 29. listopadu. Na jaké akce se můžete těšit?

Spousta úložného prostoru za pár korun

Co by to bylo za ložnici nebo šatnu bez pořádné skříně? Jde o perfektní místo, kam uložit nejen oblečení, které nosíme každý den, ale i zimní kabáty či jiné sezónní kousky, a samozřejmě také ložní prádlo nebo ručníky. Dostatečně prostorná skříň je zárukou toho, že se vám věci nebudou nikde povalovat a váš domov si zachová svou útulnou atmosféru.

V prodejnách Jysk Black Friday přináší slevu hned na dvě skříně. První z nich se jmenuje VINDERUP a je zlevněná z necelých sedmi tisíc korun na pouhé 4 200 Kč, co znamená 40 % rozdíl. Je vyrobená z dekorační dýhy a disponuje třemi zásuvkami, čtyřmi policemi a jednou tyčí na ramínka, pod kterou je dostatek prostoru na svetry a bundy, i na dlouhé kabáty, šaty či kalhoty. Druhou krasavicí je šatní skříň VEDDE, která sice není žádný drobeček, ale díky posuvným dveřím najde využití i v menších místnostech. Šuplata v ní sice nenajdete, ale zato vám poskytne šest prostorných polic a rovnou dvě závěsné tyče na ramínka, takže vám ušetří práci se skládáním čistého prádla. Sleva je v tomto případě ještě o něco větší, a to konkrétně 45 % – místo původních 8 699 Kč za skříň tedy zaplatíte jen 4750 Kč.

Kvalitní židle k PC? Beze všeho!

I když nejste žádný herní nadšenec ani nepracujete na počítači, pokud máte strávit třeba jen hodinu nakupováním nebo hledáním receptů a máte špatnou židli, vaše záda to brzy pocítí. Je jasné, že pokud pro vás není pohodlné sezení u počítače prioritou, nebudete za židli utrácet majlant. Nicméně během Black Friday ani nemusíte, v Jysku pro vás totiž připravili slevu 20 – 65 % na všechny kancelářské židle.

Například koženkové kancelářské křeslo TJELE pro vás tento obchod zlevnil z 5 999 Kč jen na 2 100 Kč, což znamená maximální slevu v rámci této akce. Jde o pořádnou, bytelnou židli, která vám dodá potřebnou podporu v místech, jenž při sezení u počítače trpí nejvíce. Její výšku i sklon opěradla můžete nastavit pomocí jednoduchých páček, takže si ji i ostatní členové domácnosti snadno přizpůsobí své figuře.

Spánek jako v bavlnce

Jistě budete souhlasit, když řekneme, že nic nenahradí kvalitní a vydařený spánek. Určitě znáte ty noci, kdy se každou chvíli převalujete z jednoho boku na druhý, odskakujete si na záchod a ráno se pak vzbudíte celí rozlámaní, otrávení a jednoduše nevyspalí. Den, který po takové noci následuje, už je předem zkažený a nechce ho zažít asi nikdo z nás. Napadlo vás někdy, že příčinou vašich bezesných nocí nejste vy, ale vaše matrace?

Naštěstí můžete tento ošklivý cyklus zatrhnout. Letošní Jysk Black Friday akce totiž přejí i spánku, přinášejí totiž slevu 50 % na většinu matrací, a to jak klasických, tak i těch svrchních. Nejde však jen o matrace, Jysk si připravil slevy od 30 až po 70 % také na polštáře a přikrývky a dokonce i povlečení. I když jsou akce v obchodech Jysk letos obzvláště výhodné, nezapomeňte je porovnat i s dalšími nabídkami, které si pro vás obchody v rámci Black Friday přinesly, ať máte jistotu výhodného nákupu. Ani je nemusíte nijak složitě hledat! Všechny jsme je pro vás totiž vyčlenili do speciální sekce, aby pro vás bylo listování snadnější.

Vyhledávání

Zaregistruj se a využij všechny výhody.