Kimbino
Kimbino

Nakupujte výhodněji díky listopadovým výprodejům Black Friday a připravte se na Vánoce. Ušetříte peníze!

17. října 2019

Září už stihl vystřídat říjen, což kromě zaručeného ochlazování znamená, že se pomalu ale jistě blíží Vánoce. Možná si říkáte, že vám ještě zbývá moře času, nicméně za pár týdnů už jistě také začnete s mytím oken, úklidem, pečením cukroví a pochopitelně také nákupem vánočních dárků. Nikdy není dostatečně brzy na to, abyste začali přemýšlet nad tím, co přichystáte svým blízkým pod vánoční stromeček, obzvlášť pokud pro ně chcete najít něco opravdu speciálního.

Jestliže máte velkou rodinu nebo okruh přátel, určitě nám dáte za pravdu, že se vám nákupy vánočních dárků většinou docela prodraží. Způsoby, jak to zvládnout levněji jsou hned dva. Buď s nákupy začnete už několik měsíců dopředu, díky čemuž si výdaje průběžně rozložíte, a tak nevytvoříte tak velkou zátěž na váš rodinný rozpočet, nebo se rozhodnete skutečně ušetřit a k nákupům využijete největšího nákupního svátku celého roku, který se jmenuje Black Friday.

Oficiání začátek vánoční nákupní sezóny

Svátek Black Friday neboli počeštěle Černý pátek se do našich končin našel cestu z Ameriky. Nastává ihned po Dni díkůvzdání a každý rok odstartovává nákupy vánočních dárků jak v USA, tak i v České republice a dalších koutech světa. Díkůvzdání se pokaždé slaví během čtvrtého čtvrtka v listopadu, a proto vychází Black Friday vždy na pátek, což logicky napovídá samotný název této události.

Kdy je Black Friday 2019?

Letos se na něj můžeme těšit 29. listopadu, tak si nezapomeňte udělat poznámku do diáře!

black friday
Zdroj: unsplash.com

Black Friday nabízí nejnižší ceny za celý rok

Ptáte se, jak by vám Black Friday mohl pomoci s nákupy vánočních dárků? Pojďme si tedy říct něco o tom, jak vlastně vznikl. Původně totiž sloužil k tomu, aby obchodníkům vynahradil finanční ztráty nahromaděné za celý rok, a to skrze obrovské slevy na nejrůznější zboží. I když se dnešní situace na trhu výrazně liší, tato tradice se uchytila a postupem času zavítala i k nám. Díky tomu si ve čtvrtý listopadový pátek můžeme každý rok užívat slev, o kterých se nám dříve ani nesnilo.

Dárky pro každého člena rodiny

Ještě před deseti lety tu nikdo netušil, že něco jako Black Friday vůbec existuje. Nicméně postupem času se do této akce začalo zapojovat stále více obchodů, díky čemuž se vám dnes v jejím rámci podaří nakoupit vánoční dárky skutečně pro všechny členy rodiny.

Jedním z největších obchodů, které se do Black Friday zapojují, je nepochybně Alza, která přináší slevy dosahující až 60 % nebo dokonce 80 % z původní ceny, a to jak na elektroniku, tak na hračky pro děti.

online nakupovani
Zdroj: unsplash.com

Black Friday však neprostoupil jen do obchodů s elektrem a hračkami, ale také s módou. Když si například počíháte na Zara Black Friday leták, určitě v něm najdete nějaký pěkný šátek či svetr pro přítelkyni, maminku nebo babičku. Ženy mohou muže ve svém životě naopak obdarovat třeba sportovními potřebami či oblečením z Decathlon Black Friday letáku, což pochopitelně platí i naopak. Záleží hlavně na vaší fantazii a na tom, co je lidem, které budete obdarovávat, opravdu blízké. Jedině tak totiž můžete vybrat dárek, ze kterého budou mít upřímnou radost.


Vyhledávání

Zaregistruj se a využij všechny výhody.