Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Conrad leták
3/5

Conrad leták (20.03.2024) - aktuální akční letáky

Conrad leták

Conrad leták je plný různých značek elektroniky

3/5
Actual brochure

Potřebujete ve vaší domácnosti, zahradě, autě nebo kanceláři vyměnit elektronické vybavení? Ať už se vám hodí nový počítač, navigace do auta, nebo elektrické nářadí do vaší dílny, v internetovém obchodě Conrad přesně toto najdete. Čeká tu na vás totiž více než 170 000 různých produktů a jejich množství neustále stoupá, jelikož je každý týden nabídka rozšířená o další kousky. Nejen, že zde naleznete velkou škálu různé elektroniky, ale navíc za ni ušetříte, když si nejprve prohlédnete leták Conrad.

S aktuální slevovou nabídkou vás včas seznámí akční leták Conrad, který platí poměrně dlouho, takže máte pro výběr nového domácího společníka dostatek času. V každém letáku je zlevněné zboží napříč všemi kategoriemi obchodu. Aktuální leták Conrad spustil 20.03.2024 a naleznete ho tady.

Conrad je německý prodejce elektroniky působící po celé Evropě

Shop

Dějiny společnosti Conrad sahají až do roku 1923 do německého Berlína, ve kterém Max Conrad vybudoval "radiopřijímač Conrad". Jeho plánem bylo dostat rozhlas do každého domu. V roce 1936 se Conrad rozhodl prodávat samomontážní televizní set. O deset let později se přesunulo sídlo společnosti z Berlína do Hirschau a v roce 1951 došlo k otevření prvního obchodu s elektronikou a další postupně přibývaly.

Od roku 1988 se začala společnost Conrad rozšiřovat do dalších zemí světa. Prvním bylo čínské město Hongkong, po kterém následovaly státy jako Rakousko, Švýcarsko, Česká republika a další. Do České republiky Conrad expandoval konkrétně v roce 2007. Nejprve nabízel elektroniku pouze velkoobchodním odběratelům, ale o dva roky později se stal Conrad dostupný i maloobchodním zákazníkům.

Nakupování v Conrad je velmi jednoduché. Stačí si otevřít conrad.cz a v příslušné kategorii si vybrat to, o co máte zájem. I přes to, že je zboží roztříděné do kategorií a u každého je popisek, se může stát, že budete potřebovat pomoci s vaší objednávkou. V takovém případě se můžete obrátit na zákaznickou linku, a to od pondělí do pátku mezi 8:00 a 16:00.

Chcete mít vaši objednávku co nejdříve a zároveň neplatit poštovné?

Assortment

Prohlédli jste si Conrad leták tento týden s názvem Conrad katalog - Konektory a zaujala vás nabídka zlevněného zboží? Kromě lákavých výrobků se u Conrad můžete těšit na další výhody. Tou největší je, že vám doručí vaši objednávku zdarma a to v případě, že bude její hodnota nad 1 000 Kč včetně DPH. Navíc se nestane, že byste na svůj balík museli čekat několik dní nebo týdnů. Conrad se snaží své objednávky expedovat co nejrychleji - ideálně ještě ten den.

Akční nabídku budete mít stále na dosah díky Kimbinu

Kimbino App

Přemýšlíte, jak byste se mohli dozvědět o zlevněné elektronice v obchodě Conrad? Stačí, když si do vašeho mobilního telefonu stáhnete aplikaci Kimbino nebo se podíváte na Kimbino.cz, kde je Conrad leták příští týden stále připravený. Díky tomu se tak na zlevněné produkty budete moci podívat, kdykoliv si vzpomenete. Navíc se vám doma přestanou hromadit staré papírové letáky, takže přispějete i k menší tvorbě odpadu.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino

Neexistují žádné pobočky

Zaregistruj se a využij všechny výhody.