Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Dr. Max leták
3/5

Aktuální Dr.Max leták od 01.04.2024 - akční letáky

Dr. Max leták

Dr. Max leták nabízí nízké ceny léků a doplatků na recept

3/5
Actual brochure

Asi každý z nás už někdy slyšel o lékárně Dr. Max. Jedná se o nejdostupnější síť lékáren v České republice, která prodává nejrůznější typy léků, doplňků stravy, dětské výživy, kosmetických prostředků a potřeb pro zvířata. Můžete ji tak navštívit i v případě, že vás netrápí žádná nemoc. Nákup v lékárně Dr. Max je vždy výhodný, ale pokud si nejprve prohlédnete leták Dr. Max, zjistíte, jaké výrobky jsou momentálně za ještě nižší ceny.

Svůj akční leták Dr. Max mění každý měsíc, takže v tomto obchodě nemusíte nakupovat každý týden, ale stačí vám jeden větší nákup za měsíc. Slevy, které v něm naleznete, přesahují i 60 %, takže budete mít dva výrobky za cenu jednoho. Aktuální leták Dr. Max vydal 01.04.2024 a můžete si ho prohlédnout tady

Dr.Max aktivně reaguje na rostoucí trend využívání elektronických receptů, umožňující zákazníkům rezervovat si předepsané léky online z domova a následně je vyzvednout v preferované lékárně Dr.Max. Tento proces zjednodušuje nákup léků, umožňuje získat vše potřebné během jediné návštěvy a nabízí zákazníkům možnost ušetřit čas pro další aktivity, jako je čas strávený s rodinou nebo relaxace.

Navíc, Dr.Max nabízí řadu finančních úspor prostřednictvím různých slev, akcí, dárků, výprodejů a věrnostního programu Karta výhod Dr.Max, spolu s pravidelně aktualizovaným akčním letákem. Tento leták, který je dostupný na Kimbino.cz, přináší přehled aktuálních nabídek a slev, což zákazníkům umožňuje plánovat nákupy a maximalizovat své úspory.
 

 

Dr. Max - nejrozšířenější lékárenská síť v České republice

Shop

Lékárny Dr. Max provozuje akciová společnost Česká lékárna holding, která na našem území působí od roku 2006. Lékárny Dr. Max zaměstnávají dohromady okolo třech tisíc zaměstnanců, čímž se řadí mezi největšího zaměstnavatele v lékárenství. Dr. Max působí kromě České republiky také na Slovensku a v Polsku.

Na našem území provozuje přes tři sta poboček, které jsou například ve městech, jako je Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec a Olomouc a jsou pro vás otevřené od pondělí do pátku s tím, že vybrané lékárny mají otevřeno i o víkendu. Přesnou otevírací dobu pobočky, která se nachází ve vašem městě, zjistíte na webových stránkách drmax.cz, na kterých na vás čeká mimo jiné také e-shop pro váš pohodlný nákup z domova.

Dr. Max - výhodný nákup pro každého

Assortment

Pokud patříte mezi pravidelné zákazníky lékárny Dr. Max, zapojte se do jejich klientského programu, díky kterému získáte ještě výhodnější ceny a individuální péči. Lékárny Dr. Max disponují také vlastními laboratořemi, které slouží k rychlé přípravě léků. Na webových stránkách Dr. Max je pro vás také připravená poradna, ve které naleznete různé články a možnost konzultace s lékařem nebo lékárníkem.

Dr. Max nabízí výrobky od známých značek, mezi kterými nechybí Advantix, Nurofen, Uriage, Voltaren nebo Walmark. Naleznete zde také široké zastoupení léčiv a kosmetiky pod vlastní značkou Dr. Max. Výhodný nákup těchto produktů vám umožní Dr. Max leták tento týden s názvem Dr. Max leták.

Na Kimbinu naleznete Dr. Max leták příští týden už nyní

Kimbino App

Pokud chcete vědět, jaké zlevněné výrobky momentálně Dr. Max nabízí, sledujte Kimbino.cz, kde na vás pokaždé vyskočí nejnovější leták. Vybrané léky tak nakoupíte v akci a budete je mít doma připravené pro chvíli, kdy je budete potřebovat. K ještě pohodlnějšímu prohlížení online letáků slouží aplikace Kimbino, kterou si můžete stáhnout do vašeho mobilního telefonu. Dejte přednost online letákům před těmi papírovými a udělejte dobrou věc pro přírodu. Kvůli výrobě papíru totiž neustále dochází ke kácení stromů a spotřebě vody, zatímco online letáky nic takového nevyžadují.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Šampon
Maska
Odličovač očí
Zubní pasta
Ústní voda
Mléčná výživa
Vlhčené ubrousky
Oční kapky
Náplast
Vložky
Sunar
Pleťová maska
Vitamin c
Hořčík
Bioderma
Sudocrem

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Dr. Max leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.