Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Enapo leták
3/5

Enapo leták (17.04.2024) - aktuální akční letáky

Enapo leták

Chcete kvalitní potraviny za nízké ceny? Prolistujte si akční Enapo leták!

3/5
Actual brochure

Nikdo z nás nechce za nákup utratit víc, než je nezbytně nutné. To ovšem neznamená, že musíte nakupovat nekvalitní zboží. Pokud hledáte kvalitu za rozumnou cenu, neměl by vaší pozornosti uniknout leták Enapo, který toto kritérium maximálně splňuje. Naleznete v něm různé druhy pečiva, uzenářské a mléčné výrobky, lahůdky, saláty a mnoho dalších výrobků.

Nový akční leták Enapo vychází v pondělí nebo ve středu a platí jedenáct dní. Můžete se v něm těšit na zlevněné potraviny, prostředky pro úklid i krmení pro vašeho čtyřnohého mazlíčka. Zkrátka v něm naleznete vše, co pro vaši domácnost potřebujete. Aktuální leták Enapo, který je platný od 31.08.2023, si můžete prohlédnout tady

Síť prodejen Enapo je s námi už více než dvacet let

Shop

Společnost Enapo vznikla v roce 1998 a je výhradně českého původu. Díky svému čestnému vystupování si získala náklonnost řady zákazníků. Za dobu svého působení se rozšířila po celé České republice. Celkem má na našem území v provozu více než tři sta prodejen, které naleznete jednak ve městech, ale i obcích, jako jsou Ostrovačice, Struhařov, Luzice, Lidečko a Sudoměřice. Nejbližší otevřenou prodejnu naleznete na webových stránkách enapo.cz - k dispozici tu budete mít kompletní seznam a nechybí tam ani Enapo leták příští týden.

Enapo myslí i na druhé, proto se dlouhodobě zapojuje do dobročinných projektů a podporuje neziskové společnosti. Společnost finančně podpořila například nadační fond Naděje a spolupracuje s charitativní sbírkou POMOZTE DĚTEM. V minulosti také podpořili Nadaci Olgy Havlové, nadační fond Dobrý Anděl a Charitu České republiky.

Enapo nabízí kromě akčního aktuálneho letáku také vlastní značku potravin

Assortment

V prodejně Enapo samozřejmě naleznete známé značky potravin, ale nechybí tam ani jejich vlastní, které přináší kvalitu za dobrou cenu. Jedná se o značku AVE, která nabízí více než dvě stovky různých výrobků. Pro malé zákazníky mají připravený sortiment Ríša, který obsahuje nejen potraviny, ale i drogistické potřeby pro děti. Prémiové výrobky, které se hodí pro nějakou výjimečnou událost, najdete pod označením Exclusive of Nature.

Enapo leták tento týden, který se jmenuje Enapo leták, přináší slevovou nabídku běžných, ale i vlastních značek. Enapo má pro své zákazníky připravené také křížovky a soutěže, které naleznete v jejich magazínu. Pokud budete mít jakoukoliv otázku ohledně nabízeného sortimentu, můžete je kontaktovat prostřednictvím zákaznické linky, jejíž číslo je uvedeno na oficiálních stránkách Enapo.

Šetřete čas i přírodu díky Kimbino

Kimbino App

Už se vám někdy stalo, že jste čekali, až vám domů přijde nový akční leták Enapo a on stále nikde? Díky tomu jste možná propásli zajímavé akce, které obchod v danou dobu  nabízel. Tomu se dá jednoduše zamezit, když si budete akční leták Enapo prohlížet na Kimbino.cz, kde ho máte stále k dispozici. Pokud si navíc stáhnete do vašeho mobilního telefonu aplikaci Kimbino, budete si moci Enapo leták prolistovat vždy a všude. Kromě toho uděláte i něco prospěšného pro přírodu, jelikož nebudete podporovat kácení stromů. 

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Enapo leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.