Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Jip leták
3/5

Jip leták 10.04.2024 - aktuální akční letáky

Jip Leták

Jip leták je plný zajímavých slev

3/5
Actual brochure

Chcete pro sebe nebo do vaší prodejny nakoupit potraviny, drogistické zboží a alkoholické nebo nealkoholické nápoje za příznivé ceny? Pak jste tu správně. Leták Jip totiž přináší zajímavou maloobchodní i velkoobchodní nabídku, ze které si vybere každý podle svého gusta. Nejen, že vám akční leták Jip přinese inspiraci pro váš nákup, ale také díky jeho výhodným slevám neutratíte tolik peněz.

Akční leták Jip je rozdělený pro maloobchodní a velkoobchodní prodej. Pro maloobchodní zákazníky vychází leták Jip ve středu a platí následujících třináct dní. Velkoobchodní nabídka je platná po celý měsíc. Aktuální leták Jip platí od 10.04.2024 a můžete si ho prohlédnout tady.

Jip - česká společnost zajišťující maloobchodní i velkoobchodní prodej potravin

Shop

Českou firmu Jip založili bratři Jan a Ivo Plškovi v roce 1994, jejich podnikání však odstartovali až o rok později. Společnost začala nejprve působit jako velkoobchodní prodejce potravin. Až v roce 1996 se k němu přidal také maloobchodní prodej po celém území České republiky. Velkým mezníkem v historii této společnosti se stalo budování prodejen Cash&Carry, ve kterých nabízejí zákazníkům službu přímého prodeje.

Za dobu působení společnosti se na našem území otevřelo už třicet dva maloobchodních prodejen Jip a patnáct velkoobchodních skladů. Prodejen Cash&Carry je momentálně dvanáct, ale do budoucna jsou plánované další výstavby a modernizace prodejen. Maloobchodní prodejny a velkoobchodní sklady Jip naleznete ve městech, jako je České Budějovice, Plzeň, Praha, Chomutov, Olomouc a Český Krumlov. Kompletní seznam obchodů, včetně jejich otevírací doby naleznete na webových stránkách jip-potraviny.cz.

JIP se vyznačuje nejen rozmanitostí svého sortimentu, ale také lákavými cenami, které přitahují nejen běžné zákazníky, ale i podnikatele. Ti mají možnost, po předložení dokladu o podnikání, jako je výpis z živnostenského rejstříku, získat JIP zákaznickou kartu. Tato karta jim umožňuje využívat speciální podnikatelské ceny v obchodech JIP Cash & Carry, což představuje významnou finanční úsporu. Pro získání věrnostních slev je nezbytné mít tuto kartu při nákupech vždy po ruce. Tento systém je navržen tak, aby podpořil podnikatele a zároveň upevnil vztahy s loajálními zákazníky, což přispívá k celkovému úspěchu a popularitě skupiny JIP na trhu.

Jip má pro vás připravené také gastrostudio

Assortment

Jip není pouze obyčejný prodejce potravin. Samozřejmě, že zde nakoupíte výhodně, a to zejména pokud si před nákupem prohlédnete Jip leták tento týden, který se jmenuje Jip leták. Těšit se však můžete také na něco jiného - pro milovníky dobrého jídla má Jip připravené gastrostudio, které se nachází v Bořanovicích u Prahy. Naleznete zde kurzy vaření, restauraci, ale i plno zajímavých receptů.

Kromě akčního letáku Jip vydává také magazín, který vychází jednou za čtvrt roku a zaměřuje se na gastronomii, nové trendy, zboží a podniky u nás. Zajímavé informace naleznete také v katalogu Jip, který je rozdělený podle úseků obchodu - na ryby, vína, sous-vide, pečivo a dezerty, maso a nechybí ani katalog s občerstvením.

Jip leták příští týden máte stále k dispozici na Kimbino

Kimbino App

Ušetřit peníze při nakupování je velmi snadné. Stačí, když si budete vybírat zlevněné potraviny, na které vás včas upozorní leták Jip. Pokud vám nechodí papírový leták do schránky, využijte ke zjištění akční nabídky Kimbino.cz. Je to nejjednodušší cesta, jakou se ke slevám dostanete. Díky tomu se vám navíc doma nebudou hromadit neplatné letáky. Chtěli byste mít ještě lepší přehled o zlevněném zboží? Pak si stáhněte do vašeho mobilního telefonu aplikaci Kimbino, se kterou už vám žádná akce neunikne.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Sýr
Jogurt
Olej
Chléb
Káva
Čokoláda
Salám
Šunka
Pizza
Džús
Víno
Vepřové maso
Rýže
Čaj
Těstoviny
Smetana
Jahody
Hranolky
Kiwi
Mrkev

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Jip leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.