Kimbino
Kimbino
REKLAMA
KIA leták
3/5

KIA katalog online 2024

KIA katalog

V letáku KIA naleznete spolehlivé a bezpečné vozy

3/5
Actual brochure

Kia společně se značkou Hyundai, se kterou tvoří jednu společnost, jsou předními jihokorejskými výrobci aut. Jejich vozy se těší velké oblibě i v České republice. Prohlédněte si drobná auta do města i větší rodinné modely v letáku KIA a vyberte si své vysněné auto.

V letácích obchodu KIA naleznete jednotlivé vozy spolu s jejich parametry a detailními fotografiemi. Nejnovější leták KIA s platností od 12.09.2023 si můžete prohlédnout tady.

Automobily KIA z jihokorejského Soulu

Shop

Společnost KIA byla založena v roce 1944, tehdy však nevyráběla automobily ale pouze části kol a ocelové trubky. Hned první továrna byla na území dnešního Soulu, kde společnost sídlí dodnes. V současnosti KIA zaměstnává více než čtyřicet tisíc lidí a ročně vyrobí přes tři miliony vozů. Další zajímavostí je i to, že některé vozy KIA se vyrábějí v Žilině na Slovensku.

Automobily KIA se prodávají po celém světě včetně České republiky, kde si je pořídíte např. ve městech, jako je Kladno. Pokud hledáte detailní popis jednotlivých modelů nebo seznam prodejních míst, tak se podívejte na oficiální webové stránky kia.com.

Letáky KIA naleznete v kategorii Auto-moto, kde můžete vozy KIA porovnat i dalšími automobily od značek, jako je Auto Kelly, FILSON Store, Audi, Renault a Opel. Snadno si tak vyberete ideální vůz právě pro vás a vaše potřeby.

Poctivé a praktické vozy značky KIA

Assortment

Značka KIA nabízí vozy všech velikostí. V případě, že hledáte drobné vozidlo do města, se určitě podívejte na KIA Picanto. Pokud naopak sháníte trochu větší komfort a chcete, aby váš automobil zvládl i nějaké terénní překážky, tak věnujte pozornost letáku KIA Sportage. Nepřehlédněte ani katalog s modelem e-Soul, což je plně elektrický crossover.

Pokud vás zaujala nabídka vozů této značky, tak neváhejte a podívejte se na nejnovější KIA leták, který nese název KIA katalog - Picanto. 

Využijte elektronické letáky Kimbino, a ulehčete tak přírodě

Kimbino App

Každý druhý den vytahovat další letáky ze schránky a hledat v nich produkty, které vás zajímají, vás může stát spoustu času. Díky Kimbino.cz už to tak být nemusí! U nás si snadno a rychle najdete nabídky, o které máte zájem, a hravě tak ušetříte. 

Doporučujeme využít i naši aplikaci Kimbino, kde najdete všechny akční letáky na jednom místě a můžete je mít s sebou i na nákupu. Navíc tak ulevíte životnímu prostředí od zbytečného odpadu, který klasické papírové letáky představují.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Telefon
Rádio
Kamera
Navigace
Koberec
Maska
Iphone
Apple
Kolo
Rýži
Kalendář

Další letáky z kategorie

REKLAMA

Další řetězce z kategorie Auto-moto

Vyhledávání
Kimbino
KIA leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.