Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Luxor leták
3/5

Luxor leták (01.04.2024) - aktuální akční letáky

Luxor

Nejširší nabídku knih vám přinese Luxor leták

3/5
Actual brochure

Patříte mezi milovníky dobré literatury, kteří po ní sáhnou, kdykoliv mají volnou chvíli a chtějí se odreagovat od každodenního shonu? Dobrá knížka je k tomu doslova ideální! Luxor přináší nejširší nabídku knih na českém trhu, ve které nechybí nejrůznější beletrie, knížky pro děti, tituly z žánru fantasy ani historické spisy. Do knihkupectví Luxor však nemusíte zavítat jen pro novou knihu, ale také v případě, že sháníte film na DVD nebo hudbu na CD, časopisy a noviny, školní a výtvarné potřeby nebo společenské hry.

Akční leták Luxor většinou vychází na začátku měsíce a pokaždé platí jinak dlouho. Těšit se můžete na zlevněnou nabídku napříč všemi kategoriemi obchodu, takže si vybere opravdu každý. Aktuální leták Luxor je připravený od 01.04.2024 a prohlédnout si ho můžete tady.

Luxor - nejznámější české knihkupectví

Shop

Knihkupectví Luxor působí na našem území od roku 2001. Od té doby si získává stále větší oblibu, což dokazuje počet jeho otevřených poboček. Těch je u nás více než třicet pět a nacházejí se ve městech, jako je Praha, Plzeň, Olomouc, Hradec Králové a Jihlava. Název knihkupectví - Luxor - vychází z pojmenování hlavního města dávného Egypta, které sloužilo jako centrum všeho vědění a bylo důležitým duchovním místem.

Pokud chcete nakupovat v klidu a nerušeně, vyberte si zboží z webových stránek luxor.cz. Kurýr vám poté balík doveze až ke dveřím vašeho domova, takže se s ním nebudete muset tahat. Knihy přece jen něco váží a obzvlášť, když si jich objednáte několik najednou.

Luxor - místo pro odpočinek

Assortment

Knihkupectví Luxor neslouží jen jako prodejna, ale knihu si v něm můžete i rovnou přečíst. Ke čtení si můžete dát dobrou kávu, která vám tuto chvilku ještě více zpříjemní. Luxor ve svých pobočkách také pořádá různé autogramiády, besedy a další akce, na kterých potkáte spoustu významných osobností.

Nakupování v e-shopu Luxor se vyplatí, jelikož trvale nabízí slevu 10 %. Když si navíc ještě prohlédnete Luxor leták tento týden s názvem Luxor leták, získáte nové knihy za hubičku. Knihkupectví má pro své stálé zákazníky připravený knižní klub BASIC a PREMIUM, který přináší další zvýhodněné ceny, informace o novinkách a bonusy.

Luxor leták příští týden naleznete pokaždé na Kimbinu

Kimbino App

Pokud hledáte místo, kde si budete moci prohlédnout leták Luxor kdykoliv budete chtít, tak jím je Kimbino.cz. Luxor leták je tu pro vás neustále připravený, takže se už nikdy nestane, že by vám utekly nějaké akční nabídky tohoto prodejce. Druhou možností je aplikace Kimbino, kterou si můžete stáhnout do vašeho mobilního telefonu, a mít tak všechny akční nabídky i v něm. Papírové letáky se vám doma jen zbytečně hromadí a dělají nepořádek, kterého se jednoduše zbavíte, když začnete používat jejich online verze.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

MP3
Hra
Šaty
Kolo
Cd
Karty
Loutka
Kniha
Panák
Pikola
Obraz
Televize
Morgan
Mila

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Luxor leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.