Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Marimex leták
3/5

Marimex leták (01.09.2023) - aktuální akční letáky

Marimex

Marimex.cz přináší kvalitní bazény a výřivky za super ceny

3/5
Actual brochure

Už vás nebaví přeplněná koupaliště a chcete si užívat letního zchlazení přímo u vás doma? Nebo chcete relaxaci posunout ještě na další úroveň a zakončit náročné dny koupelí ve vlastní vířivce? Marimex prodejna vám tato i další přání bez problému splní! Kromě bazénů a vířivek navíc nabízí také trampolíny nebo infrasauny.


Abyste kvůli odpočinku nemuseli své konto příliš ždímat, přináší Marimex slevy na spoustu produktů – a nejedná se pouze o sezónní výprodeje! Přehled o aktuálních akčních nabídkách obchodu Marimex.cz si uěláte díky aktuálnímu letáku. Ten nejnovější je platný od 01.09.2023 a je pro vás k dispozici tady.

 

Marimex – specialista na sauny, bazény i vířivky

Shop

Společnost Marimex celým názvem Marimex CZ, s.r.o. je ryze česká společnost, která byla založena v roce 1993. Tehdy se zaměřovala pouze na prodej bazénů a příslušenství, postupně však přidala do nabídky také zastřešení, infrasauny, trampolíny a hračky na zahradu. Na českém trhu se firmě dařilo, a tak zakladatelé v roce 1996 založili na Slovensku dceřinou společnost Marimex SK s.r.o., která funguje dodnes. 


Česká Marimex prodejna a showroom se nachází v Libušské ulici v Praze 4. Zde na vás kromě vystavených produktů čeká i proškolený personál, který vám ochotně pomůže s výběrem. Všechny důležité kontakty, nabídku produktů a informace o otevírací době najdete přímo na webových stránkách marimex.cz, které zároveň fungují jako e-shop. 


Mimo něj můžete na Marimex produkty narazit také u autorizovaných prodejců, kam spadá například Baumax, Hornbach či Alza.

 

 

Marimex sleva se vždy hodí

Assortment

Relax na zahradě splňuje představu o ideálním trávení volného času většiny z nás – Marimex tyto sny mění v realitu a myslí přitom na každého člena rodiny. Dospělí si mohou užívat klidu ve vířivce či infrasauně, zatímco děti se vyřádí v bazénu, na trampolíně nebo jejich vlastním hřišti.


Na aktuální slevy obchodu Marimex vás upozorní nejnovější leták, který aktuálně nese název Marimex katalog - Trampolíny. Kromě klasických akčních nabídek lze při nákupu ušetřit také prostřednictvím výhodných produktových sad. Můžete koupit například bazén spolu s filtrací nebo infrasaunu s vířivkou, a tak zaplatit mnohem méně, než kdybyste zboží nakoupili zvlášť.

S Kimbinem je šetření snadné a ekologické!

Kimbino App

Už se nemusíte prohrabovat hromadou akčních letáků, abyste ušetřili! S portálem Kimbino.cz to zvládnete online a mnohem snadněji! Všechny letáky oblíbených obchodů najdete na jednom místě, takže vám odpadnou starosti s přeplněnou poštovní schránkou. Akční nabídky si navíc můžete nosit stále u sebe v mobilní aplikaci Kimbino. Získáte tak přehled o všech slevách a navíc pomůžete i životnímu prostředí, jelikož nebudete podporovat výrobu papírových letáků.

 

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Koš
Ponožky
Síť
Terč
Žebřík
Trampolína
Boty

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino

Neexistují žádné pobočky

Zaregistruj se a využij všechny výhody.