Kimbino
Brno x
Kimbino
Brno x
REKLAMA
Kik leták
4/5

Kik Brno leták od 22.04.2024 - aktuální letáky, akce

Pobočky Kik ve městě Brno a okolí

Zdroj: here.com

Pobočky z kategorie ve městě Brno a okolí

Zdroj: here.com

Další letáky z kategorie

Kik Brno akční leták

Kik Brno: Sedm prodejen pro vaše nákupy

Kik má v Brně celkem sedm prodejen, které jsou strategicky umístěny po celém městě. Tyto pobočky najdete na různých místech, jako je Halasovo náměstí, Jakuba Obrovského nebo Vídeňská ulice. Každá z těchto prodejen nabízí široký výběr módních produktů, obuvi, domácích potřeb a dalších položek, které potřebujete ve svém každodenním životě.

Akční leták Kik Brno: Objevte nejlepší slevy

Akční leták Kik Brno je vaším průvodcem pro nalezení nejlepších slev a výhodných nabídek. V těchto letácích najdete různé slevy na módní oblečení, bytové doplňky a mnoho dalšího. Leták platí od 22.04.2024, a proto ho nezapomeňte prohlédnout tady nebo v mobilní aplikaci Kimbino, kde můžete sledovat všechny slevy a akce. Tento akční leták vám umožní ušetřit na nákupech a najít produkty za výhodné ceny.

Otevírací doba Kik Brno: Flexibilní a přizpůsobivá

Otevírací doba prodejen Kik v Brně se liší podle jednotlivých poboček, ale obecně se pohybuje mezi 7:00 a 20:00. Před návštěvou prodejny se podívejte na web kik.cz, kde najdete aktuální informace o otevírací době. Flexibilita otevírací doby vám umožňuje nakupovat ve chvíli, která vám vyhovuje nejvíce.

Věrnostní programy a privátní značky

Kik se zaměřuje na věrnostní programy a privátní značky, které vám umožňují nakupovat kvalitní produkty za nízké ceny. S věrnostní kartou můžete získat slevy a účastnit se speciálních akcí. Privátní značky, jako je Janina, XMAIL nebo Kiki & Koko, nabízejí oblečení pro všechny věkové kategorie. Díky této rozmanitosti můžete obléknout celou rodinu na jednom místě.

Široká nabídka produktů a minimalistický přístup

Kik je známý svým minimalistickým přístupem a cenově dostupnými produkty. Nabízí nejen módní oblečení, ale také doplňky pro domácnost, hračky, psací potřeby a další zboží. Sortiment Kik se zaměřuje na textil a non-food produkty, což vám umožňuje najít vše potřebné na jednom místě. Prodejny Kik mají příznivé ceny díky minimalizaci nákladů na reklamu a efektivnímu podnikání.

KiK: Evropská síť s udržitelným přístupem

Kik je německý řetězec s rozsáhlou evropskou sítí prodejen. Byl založen v roce 1994 a jeho název znamená "Zákazník je král." Kik se zaměřuje na udržitelnost a charitativní projekty, například podporou vzdělávání v Bangladéši. Společnost má přes 3 400 prodejen v celé Evropě a je jedním z největších prodejců v Německu. V České republice je Kik od roku 2007 a má více než 200 prodejen.

Pokud hledáte další obchody v Brně, můžete se podívat na možnosti v rámci Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes. Kik má také pobočky v dalších městech, které najdete v Praha, Ostrava, Plzeň, Liberec, Pardubice a České Budějovice. Akční leták Kik Brno vám poskytuje informace o nejnovějších slevách a výhodných nabídkách, takže budete vždy informováni o nejlepších cenách a produktech.

 
REKLAMA
REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Kik leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.