Kimbino
Brno x
Kimbino
Brno x
REKLAMA
Pepco leták
4/5

Pepco Brno leták - aktuální akční letáky

Pobočky Pepco ve městě Brno a okolí

Zdroj: here.com

Pobočky z kategorie ve městě Brno a okolí

Zdroj: here.com

Další letáky z kategorie

Pepco Brno

V moravské metropoli Brně naleznete celkem deset prodejen této diskontní sítě, která nabízí produkty pro celou rodinu za velmi výhodné ceny. A aby byly ceny vždy co nejatraktivnější, přichází Pepco Brno s akčním letákem, který obsahuje zboží pro aktuální sezónu za skvělé ceny. Akční leták Pepco Brno tento týden platí od 25.04.2024 a prohlédnout si jej můžete tady nebo prostřednictvím aplikace Kimbino, kterou si můžete stáhnout do svého mobilního telefonu.

Akční nabídka je platná pro všechny pobočky v Brně. Ty najdete například na ulici Okružní, Vídeňské, Netroufalky či náměstí Svornosti. Otevírací doba bývá nejčastěji od 8:00 nebo 9:00. Večerní nákup do 21:00 zvládnete v OC Olympia Brno, na ostatních prodejnách je otevírací doba maximálně do 20:00.

Pepco Brno pro každého člověka, pro každé období

Aktuální akční leták Pepco vždy odráží aktuální sezónní nabídku. Čeká vaše děti začátek školního roku? Pak kromě oblečení nakoupíte v Pepcu také přezůvky, sešity, psací i výtvarné potřeby a dózy na svačinu. Kompletní nabídku si můžete prohlédnout také na internetových stránkách pepco.cz.

Jaro, léto, podzim i zima se odráží jak v oblečení, tak i v domácnosti a Pepco Brno na tuto skutečnost reaguje. Na jaře si tak můžete pořídit dekorace a domácí textil ve světlých pastelových barvách s květinovými vzory. Stejně tak seženete jarní bundy, kalhoty, halenky a další doplňky. V létě se pak můžete nechat unášet na vlnách exotiky a zkrášlit svou domácnost letními motivy. V nabídce najdete také plavky a doplňky, které vám zpestří dovolenou u vody.

Stejně tak na podzim můžete svou domácnost i oblečení ladit do podzimních barev. A před zimní sezónou můžete v nabídce očekávat vánoční výzdobu, věnce, ozdoby na vánoční stromeček, balicí papíry a mnoho dalších užitečných doplňků a nápadů na dárky pod stromeček. Zimní kolekce oblečení spolu s šálami, zimními čepicemi i rukavicemi, jsou samozřejmostí. 

Co ale dělat, když zrovna nic vašeho vkusu nevyhovuje? Pak doporučujeme navštívit obchody podobného ražení, které se taktéž nacházejí v Brně, jako třeba Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes.

REKLAMA
REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Pepco leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.