Kimbino
Ostrava x
Kimbino
Ostrava x
REKLAMA
Pepco leták
4/5

Pepco Ostrava leták - aktuální akční letáky

Pobočky Pepco ve městě Ostrava a okolí

Zdroj: here.com

Pobočky z kategorie ve městě Ostrava a okolí

Zdroj: here.com

Další letáky z kategorie

Pepco Ostrava

Díky široké nabídce a skvělým cenám se do prodejen Pepca Ostrava zákazníci rádi vrací. V Ostravě je proto můžete pravidelně navštěvovat na 12 různých místech, a to v Porubě, Zábřehu, v centru u Karolíny, na Dubině či v Pustkovci. Ve všech prodejnách naleznete oblečení pro ženy, muže i děti, domácí potřeby, dekorace a papírové potřeby

Před nákupem vám k ušetření peněz pomůže aktuální akční leták Pepco Ostrava, který je platný od 18.04.2024 a můžete si ho v elektronické podobě prolistovat tady nebo v aplikaci  Kimbino

Pepco Ostrava - Buďte v obraze a ušetřete!

Ne každý si užívá pročítání letáků, a proto přichází Pepco i s dalšími možnostmi, s jejichž pomocí udržuje své zákazníky informované, a tak jim umožňuje nákup za výhodné ceny. Mezi jednu z těchto možností patří internetové stránky pepco.cz, které obsahují akční letáky i mapu prodejen v Ostravě, díky které nemusíte bloudit a svou prodejnu zdlouhavě hledat.

Přihlásit se také můžete k odběru newsletteru. Pokud vás zajímá jen určitá část z toho, co Pepco Ostrava nabízí, můžete si při přihlášení k odběru zaškrtnout, zda máte zájem o zboží pro děti, oblečení a doplňky pro dospělé nebo zda chcete dostávat informace o doplňcích do domácnosti.

Pokud se ale vydáte na nákupy a zrovna nemáte po cestě žádnou z poboček Pepca Ostrava, můžete navštívit jiné ostravské prodejny, které nabízejí podobné zboží. Své štěstí můžete zkusit například u prodejců, jako je Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes.

REKLAMA
REKLAMA
Vyhledávání
Ostrava x
Kimbino
Pepco leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.