Kimbino
Praha x
Kimbino
Praha x
REKLAMA
Pepco leták
4/5

Pepco Praha leták - aktuální akční letáky

Pobočky Pepco ve městě Praha a okolí

Zdroj: here.com

Pobočky z kategorie ve městě Praha a okolí

Zdroj: here.com

Další letáky z kategorie

Pepco Praha

Do Pepca Praha jistě zavítal každý, kdo potřeboval vybavit nebo vyzdobit domácnost, koupit někomu milý dárek nebo si pořídit nové oblečení či stylové doplňky. To vše totiž řetězec Pepco nabízí! Přesvědčit se o tom můžete během otevírací doby, která se v Praze pohybuje od 8:00 do 20:00

Právě v Praze můžete tyto prodejny najít hned na více než 23 místech, a to třeba v nákupním centru Eden, galerii Harfa, galerii Butovice, centru Krakov či v pasáži Sofie. Pepco se nachází jak v centru Prahy, tak i na jejích okrajích, takže vás od výhodného nákupu nic nedělí!

A aby byl váš nákup co nejefektivnější, prohlédněte si před návštěvou aktuální akční leták Pepco Praha, který vyšel 18.04.2024 - pohodlně si jej můžete prolistovat tady. Kromě toho si můžete také stáhnout aplikaci Kimbino, ve které naleznete přehledně zobrazenou akční nabídku Pepco Praha.

Pepco Praha: O úspěchu svědčí neustálý růst

První prodejny Pepco začaly vznikat v roce 2004 v Polsku, konkrétně ve městech jako Poznaň, Bydhošť či Gdaňsk. Do České republiky a na Slovensko se Pepco dostalo v roce 2013. Prodejny se nacházejí také v dalších zemích Evropy, a to v Bulharsku, Lotyšsku, Estonsku, Chorvatsku, Slovinsku, Rumunsku a Maďarsku.

Tato diskontní síť zaměstnává více než 16 000 zaměstnanců a jejich počet se zvětšuje stejně jako počet prodejen. V samotné České republice je přes 210 prodejen a společnost na svých internetových stránkách pepco.cz stále oznamuje otevírání dalších.

Pokud však nemáte zrovna prodejny Pepco Praha po ruce a potřebujete dekorace do domácnosti nebo něco pěkného na sebe, zkuste se podívat na jiné pražské řetězce, které disponují podobnou nabídkou. Mezi ně patří například Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes.

REKLAMA
REKLAMA
Vyhledávání
Praha x
Kimbino
Pepco leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.