Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Renault leták
3/5

Renault katalog online 2024

RENAULT katalog

Objevte krásu francouzských vozů s letákem Renault

3/5
Actual brochure

Renault je francouzská automobilka s bohatou tradicí sahající až do předminulého století. V letáku Renault najdete jak drobnější vozy vhodné do města, tak i SUV, ve kterých se můžete s klidem vydat i do přírody. Značka Renault navíc vyrábí i nákladní vozy a autobusy.

V letácích Renault si můžete postupně prohlédnout několik vozů této značky, a jednoduše si je tak porovnat. Ten nejnovější s platností od 30.08.2023 pak naleznete tady. Letáky Renault navíc doplňují nádherné fotografie vozů.

Spolehlivé vozy Renault nadchnou vzhledem i bezpečností

Shop

První zmínky o Renaultu lze najít už v roce 1899. Značku založili tři bratři Louis, Marcel a Fernand Renault. První automobil zkonstruoval sám Louis, který byl inženýrem. Dnes se jedná o druhého největšího výrobce aut v Evropě. A vezmeme-li v potaz alianci s automobilkou Nissan, tak je čtvrtým největším výrobcem na světě. Jednou z předností, na které si značka zakládá je bezpečnost a rovněž sklízí chválu za výrazný a povedený design.

Dnes je značka rozšířena po celém světě a v České republice si vůz Renault pořídíte u mnoha autorizovaných prodejců – nachází se například ve městech, jako je Karviná. Pokud váháte, kde si vybrat vhodné auto této značky, podívejte se na leták Renault nebo navštivte oficiální webové stránky renault.cz

Vozy značky Renault stejně jako dalších automobilek naleznete v kategorii Auto-moto. A pokud si nevyberete v letáku Renault, tak se podívejte i na katalogy dalších výrobců, jako je např. Auto Kelly, FILSON Store, Audi, KIA a Opel.

Kvalitní automobily ze srdce Francie

Assortment

Automobilka sídlící na okraji Paříže nabízí řadu různorodých automobilů. Jedním z nejprodávanějších Renault vozů je model Mègane následovaný Renaultem Clio. Pokud hledáte co nejmenší vůz na pojížďky po městě, tak je ideální Renault Twingo. Zástupci městských crossoverů jsou potom Renault Captur či Renault Kadjar.

Pokud vás zajímají vozy této francouzské značky, tak si určitě prohlédněte nejnovější Renault leták s názvem Renault katalog Clio. 

Na Kimbinu najdete jednoduše tu nejvýhodnější cenu

Kimbino App

Web Kimbino.cz pro vás připravil všechny letáky přehledně na jednom místě. Ať už sháníte jakýkoliv produkt, zadejte jeho název do vyhledávače v horní části stránky, a hned dostanete výčet všech letáků, které zboží nabízí v akci. Pak už velmi snadno porovnáte, kde ho pořídíte nejlevněji.

Kromě šetření peněz je Kimbino skvělým pomocníkem i v šetření přírody, protože díky elektronickým letákům nevytváříte zbytečný odpad. Pokud vám vyhovuje mít všechny letáky po ruce v mobilu, tak můžeme doporučit i naši aplikaci Kimbino.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Smartphone
Počítač
Kamera
Disk
USB
Klimatizace
Sedačka
Baterie
Koberec
Maska
Vesta
Apple
Kolo
Ploutve

Další letáky z kategorie

REKLAMA

Další řetězce z kategorie Auto-moto

Vyhledávání
Kimbino
Renault leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.