Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Reserved leták
3/5

Reserved leták (01.04.2024) - aktuální akční letáky

Reserved leták

Nenechte si ujít stylové oblečení za nízké ceny v letáku Reserved

3/5
Actual brochure

Nákupem v Reserved určitě nešlápnete vedle, protože tento rychle rostoucí obchod s více než dvacetiletou zkušeností na trhu nabízí stylové oblečení za skvělé ceny, na které se můžete podívat do letáku Reserved. Není náhodou, že tento obchod prodá každý rok více než 200 milionů kusů oblečení – nabízí totiž jak nadčasové kousky, tak i módu, která je aktuálně trendy. Aktuální leták Reserved s platností od 01.04.2024 si můžete prohlédnout tady.

Reserved – krásná móda za skvělé ceny

Shop

Obchod Reserved vznikl v Polsku v roce 1999 a má své hlavní sídlo v Gdaňsku. Za tu dobu už se značka rozrostla na 146 prodejen jen v samotném Polsku a řadu dalších i v jiných zemích. K těm patří i Česká republika, kde můžete v Reserved nakupovat v řadě měst, jako je např. Praha, Brno, Liberec, Ostrava, Plzeň a Karlovy Vary. Kompletní seznam poboček včetně otevírací doby naleznete na reserved.com/cz/.

Ani tomuto obchodu není lhostejné životní prostředí, a tak se snaží minimalizovat odpad způsobený oděvním průmyslem. Pokud si objednáte něco z e-shopu, už vám balíček nedorazí v plastu, ale v recyklovaném kartonu. Společnost rovněž využívá k výrobě oblečení stále více ekologických materiálů.

Reserved je jedním z předních zástupců kategorie Oděv, obuv a sport , do které spadají i další známé obchody jako například Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes – právě s jejich nabídkami můžete porovnávat akční leták Reserved, abyste maximálně ušetřili.

V Reserved si pořídíte kompletní outfit

Assortment

V sortimentu řetězce Reserved naleznete vše, co byste mohli v obchodě s oblečením hledat. Pořídíte zde oblečení pro miminka i větší děti a pro dospělé tu pak najdete vše, od spodního prádla přes kalhoty a trička až po doplňky a boty.

V tomto obchodě můžete čas od času pořídit i speciální kousky vytvořené ve spolupráci se známými celebritami. V minulosti Reserved spolupracoval s předními světovými modelkami, a to například s Kate Moss, Cindy Crawford, Carou Delevingne nebo Kendal Jenner.

Pokud vás nabídka zaujala, tak neváhejte a podívejte se na nejnovější leták Reserved s názvem Reserved leták, ať vám nic neunikne.

Ušetřete díky letákům Kimbino

Kimbino App

Na Kimbino.cz naleznete obrovské množství aktuálních letáků přehledně rozdělených do kategorií podle typu obchodu. Už nemusíte prohlížet haldu letáků a vypisovat si, co je kde v akci, abyste zjistili, kam na nákup. Díky Kimbinu si můžete porovnat vše na jednom místě. A pokud máte rádi vše přehledně v mobilu, tak můžeme doporučit aplikaci Kimbino, která vám nakupování usnadní ještě více.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Reserved leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.