Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Sapho koupelny leták
3/5

Sapho koupelny leták (03.01.2024) - aktuální akční letáky

Sapho koupelny leták

Nejdůležitější část domova si zařídíte jednoduše a moderně, když si prohlédnete leták Sapho koupelny

3/5
Actual brochure

Žádná domácnost se neobejde bez kuchyně a koupelny. Jen si takový dům nebo byt zkuste představit. Kdybyste neměli kuchyni, nemohli byste si uvařit dobrý oběd, umýt nádobí, zatímco bez koupelny byste zase nemohli nikde relaxovat po náročném dni nebo si dát po ránu osvěžující sprchu. Bez těchto místností se zkrátka žádná domácnost neobejde, a to si je dobře vědom i obchod Sapho koupelny, který si pro vás připravil moderní a elegantní vybavení, jako jsou umyvadla, vodovodní baterie, vany, sprchové kouty nebo obklady a dlažby. Přesvědčte se o jejich nabídce sami a prohlédněte si Sapho koupelny leták.

Akční leták Sapho koupelny vydává s roční nebo dokonce dvouletou platností. Tento prodejce si je totiž vědom náročností rekonstrukce nebo vybudování nové koupelny či kuchyně, proto nemění akční nabídky tak často, abyste si mohli tyto dvě důležité místnosti v klidu a pečlivě zařídit. Aktuální leták Sapho koupelny platí od 03.01.2024 a je vám neustále k dispozici tady.

Sapho koupelny klade důraz na kvalitu a design

Shop

Společnost Sapho koupelny vznikla v roce 1991. Nejprve se jednalo pouze o malý rodinný podnik, postupem času se ale rozrostl ve významného prodejce koupelnového vybavení. Sapho koupelny nabízí svým zákazníkům kvalitní výrobky pod svou značkou Sapho - jejich design si navrhují ve vlastním Design centru, ale nabízejí rovněž vybrané zboží od více než sta ověřených výrobců. Sapho koupelny spolupracují také se zahraničím, kam exportují 40 % svého zboží.

Koupelnové vybavení si můžete objednat pohodlně prostřednictvím webových stránek sapho.cz, na kterých naleznete kompletní nabídku a přístup k e-shopu. Čeká tu na vás také zákaznická linka pro případ, že byste s vaším online nákupem potřebovali poradit. Pokud dáváte přednost osobnímu nákupu, jsou pro vás otevřené od pondělí do pátku dvě prodejny, které naleznete v Praze a Příbrami.

Sapho koupelny nepřináší jen nabídku sanity, ale také kuchyně

Assortment

S akční nabídkou moderních koupelen vás seznámí Sapho koupelny leták tento týden s názvem Sapho koupelny katalog. Jak již jsme zmínili, vybrat si zde můžete jednak exkluzivní výrobky vlastní značky Sapho, ale také dalších kvalitních českých a světových značek, jako je Aqualine, Polysan, Gelco, Lorema nebo Bonomini.

To ale není to jediné, co má pro vás tento prodejce připravené. Sapho koupelny nabízí svým zákazníkům také možnost zařízení kuchyně na míru, která tak bude svým novým majitelům maximálně vyhovovat. Abyste si dokázali lépe představit, jak bude kuchyň vypadat, nejprve vám odborný personál připraví 3D návrh. Pokud se rozhodnete pro kuchyň od Sapho koupelny, nebudete mít s její montáží žádnou práci, jelikož se o vše postarají, a to včetně zapojení kuchyňských spotřebičů.

Chcete si prohlédnout Sapho koupelny leták příští týden? Podívejte se na Kimbino.

Kimbino App

K prohlédnutí aktuálních slev obchodu Sapho koupelny nepotřebujete čekat do chvíle, než vám přijde do schránky papírový leták. Mnohem pohodlnější a rychlejší bude, když si otevřete Kimbino.cz, kde na vás bude pokaždé Sapho koupelny leták vykukovat. Budete se tak moci v klidu nechat inspirovat, jak byste si mohli zařídit vaši novou kuchyni a koupelnu. Pokud jste zvyklí hledat veškeré informace na vašem mobilním telefonu, stáhněte si do něho aplikaci Kimbino, díky které budete mít leták Sapho koupelny i v něm. Díky online letákům se vám doma přestanou hromadit staré papíry s neplatnými akcemi, které vytváří akorát další zbytečný odpad.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Police
Zásuvka
Skříňka
Umyvadlo
Wc
Baterie
Vana
Věšák
Desky
Bidet
Wc štětka
Dávkovač
Madlo

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Sapho koupelny leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.