Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Vesna leták
3/5

Vesna leták (17.04.2024) - aktuální akční letáky

Vesna

Pěkné bydlení vám pomůže vyčarovat Vesna leták

3/5
Actual brochure

Útulný domov dělají různé bytové doplňky, textil, koberce a další předměty, které si každý vybere podle svého vkusu. Díky tomu je každá domácnost originální a výjimečná a přesně tak to má být. Abyste si i vy vytvořili domov, ve kterém se budete cítit dobře, navštivte obchod Vesna, který má pro vás připravenou nabídku nejrůznějšího bytového textilu, doplňků, matrací, ale také podlahových krytin. Pokud si nejprve prohlédnete leták Vesna, zjistíte, jaké výrobky jsou momentálně ve slevě, takže za jejich nákup ušetříte. 

Akční leták Vesna je pro vás připravený většinou ve středu, avšak pokaždé platí jinak dlouho. Slevy z některých akčních letáků trvají jen týden, zatímco z jiných klidně i celý měsíc. Při prohlížení letáku Vesna se proto také zaměřte na datum jeho platnosti, ať si zlevněné zboží stihnete koupit. Aktuální leták Vesna odstartoval 10.04.2024 a je pro vás k dispozici tady.

Vesna - prodejce bytového vybavení s více než dvaceti pěti letou zkušeností

Shop

První zmínky o společnosti Vesna sahají až do roku 1960. Novodobé dějiny se však začaly psát až v roce 1994, ve kterém vznikla akciová společnost Vesna. Firma se už od samého počátku zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytového textilu od českých výrobců a ověřených českých značek.

Nové bytové vybavení si můžete objednat jednoduše z internetového obchodu, který naleznete na webových stránkách vesna.cz. Pokud dáváte přednost osobnímu nákupu, můžete navštívit jednu z více než padesáti prodejen, které jsou rozmístěné po celé České republice do měst, jako je Hradec Králové, Chrudim, Pardubice, Kolín, Praha a Mladá Boleslav.

Vesna nabízí široký výběr produktů prvotřídní kvality

Assortment

Pokud si potrpíte na kvalitu, pak je pro vás Vesna dobrou volbou. Nejen, že si z její široké nabídky vybere každý, ale čekají tu na vás jen ty nejkvalitnější výrobky. Prohlédněte si Vesna leták tento týden s názvem Vesna leták, který je plný nejen skvělého sortimentu, ale také skvělých cen, ať víte, na co se zde můžete těšit. Vesna nabízí bytový textil vlastní značky VESNA. Ta je rozdělená do řady Standard, Komfort a Excellent, které zahrnují komfortní výrobky s dlouhou životností a za příznivé ceny.

Vesna se nezaměřuje pouze na bytový textil do domácnosti, ale také na prodej ubrusů, polštářů, povlečení a dalšího textilu do restaurací, hotelů a penzionů, pro které má připravený bohatý hotelový program. Zboží z tohoto programu však není dostupné pro maloobchodní zákazníky, nýbrž pouze pro velkoobchodní provozovatele ubytovacích zařízení.

Ke zjištění, co nabízí Vesna leták příští týden, vám poslouží Kimbino

Kimbino App

Chtěli byste zjistit, jaké slevy momentálně Vesna nabízí, ale nechodí vám domů papírový leták Vesna? Otevřete si Kimbino.cz, kde na vás leták Vesna bude vždy spolehlivě přichystaný. Budete tak mít neustálý přehled o tom, co si pro vás tento prodejce bytového textilu připravil. Jestliže si chcete prohlížet akční leták Vesna pohodlně ve vašem mobilním telefonu, stáhněte si do něj aplikaci Kimbino, která vám prohlížení letáku Vesna umožní. Online letáky jsou mnohem ekologičtější, jelikož k jejich výrobě není potřeba žádná voda ani stromy.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Matrace
Polštář
Přikrývka
Koberec
Prostírání
Prostěradlo
Povlečení
Ručník
Osuška

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Vesna leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.