Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Zalando leták
3/5

Zalando leták (01.04.2024) - aktuální akční letáky

Zalando

Výhodný nákup zboží oblíbených módních značek vám umožní Zalando leták

3/5
Actual brochure

Patříte mezi milovníky módy, kterým v šatníku nesmí chybět nejnovější trendy kousky? Pak jistě znáte obchod Zalando, který má pro vás připravenou nabídku více než tisíce různých značek, takže zde určitě najdete i tu vaši oblíbenou. Potřebujete nové triko, kalhoty, bundu, boty nebo oblečení a obuv pro děti? Žádný problém! V obchodě Zalando obléknete a obujete celou vaši rodinu. Pokud se navíc nejprve podíváte na leták Zalando, bude vaše radost dvojnásobná, jelikož za váš nákup zaplatíte méně, než jste čekali.

Akční leták Zalando vychází jednou za měsíc a současně jich platí více. Jsou pro vás pravidelně připravené letáky, které jsou zaměřené zvlášť na dámskou a pánskou módu, aby pro vás bylo jejich prohlížení co možná nejpřehlednější. Aktuální leták Zalando spustil 01.04.2024 a je pro vás nachystaný tady.

Zalando - úspěšný internetový prodejce módy

Shop

Ke vzniku internetového obchodu Zalando došlo na podzim roku 2008, kdy ho založili přátelé Robert Gentz a David Schneider v Berlíně. Zájem o nákup v tomto obchodě byl obrovský, jelikož jako jeden z mála nabízí už od svého vzniku dopravu zdarma a možnost vrácení zboží až do sta dnů od jeho zakoupení.

Zalando neustále roste a rozšiřuje nabízený sortiment a už po pár letech začal pronikat do sousedních států. První bylo Rakousko a po něm následovalo Švýcarsko a Nizozemsko. V současné době Zalando působí ve více než deseti evropských zemích, jako je Česká republika, Finsko, Itálie, Španělsko nebo Velká Británie.

Nákup nového oblečení je velmi jednoduchý. Stačí, když si otevřete webové stránky zalando.cz, na kterých na vás čeká bohatá nabídka. Zboží je rozdělené do kategorií ženy, muži a děti nebo na novinky, oblečení, obuv, sport, doplňky, premium a výprodej, aby pro vás bylo prohlížení výrobků co možná nejjednodušší.

Zalando nabízí možnost ideálního dárku

Assortment

Lámete si hlavu s tím, jaký narozeninový dárek bude ideální pro vaši babičku, sestru nebo kamaráda? Pořiďte jim dárkovou kartu Zalando, na kterou můžete přidat krátký vzkaz. Hodnota dárkové karty je zcela na vás. V této výši si pak obdarovaný bude moci vybrat zboží v tomto obchodě. Pokud toho bude chtít nakoupit co nejvíce, poraďte mu, ať si nejprve prohlédne Zalando leták tento týden s názvem Zalando slevy - Unisex Trendy, který je plný slev.

Zalando nabízí výrobky od světově známých značek, jako je Adidas, Bugatti, Diesel, Nike nebo Vans. Nejen tyto značky, ale i mnoho dalších naleznete za zvýhodněnou cenu v letáku Zalando, takže za nákup zboží od vašeho oblíbeného výrobce vždy ušetříte.

Zalando leták příští týden je pro vás k dispozici na Kimbinu

Kimbino App

Akce obchodu Zalando se vyplatí sledovat, abyste za oživení vašeho šatníku nezaplatili víc, než je nezbytně nutné. Leták Zalando naleznete pokaždé na Kimbino.cz, takže ho nemusíte nikde složitě hledat. K jeho prohlížení máte ještě jednu možnost a to mobilní aplikaci Kimbino, díky které si ho budete moci prohlédnout i ve vašem mobilním telefonu. Sami se přesvědčte, jak je prohlížení online letáků pohodlné. Už tak k ničemu nebudete potřebovat papírové letáky, které vám akorát zabírají místo ve schránce na důležité dopisy, které byste mohli s papírovými letáky omylem vyhodit.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino

Neexistují žádné pobočky

Zaregistruj se a využij všechny výhody.