Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Zoot leták
3/5

Zoot leták (01.04.2024) - aktuální akční letáky

Zoot leták

Máte strach objednávat oblečení online? Prohlédněte si leták Zoot

3/5
Actual brochure

Hlavní filozofií obchodu Zoot je možnost vyzkoušet si objednané oblečení ještě před jeho zaplacením. Po celé republice jsou pobočky, které společnost nazývá „výdejny radosti“ – sem si jednoduše objednáte více velikostí a na místě je vyzkoušíte. Co se vám nebude líbit, na pobočce bez problému necháte.

Leták Zoot vychází vždy první den v měsíci a platí následně po celý měsíc. Prohlédněte si ten nejnovější s platností od 01.04.2024 – připravili jsme ho pro vás tady.

Český prodejce oblečení Zoot působí i v zahraničí

Shop

Společnost Zoot vznikla v Praze v roce 2009 a dnes působí i na zahraničních trzích v Maďarsku, Itálii, na Slovensku a v dalších evropských zemích. Oblečení a doplňky, které si vyberete v letáku Zoot, si můžete vyzkoušet na více než stovce výdejních míst, které jsou i v Praha, Brno, Plzeň, Říčany, Pardubice a Ostrava. Jejich kompletní seznam naleznete na stránkách zoot.cz.

Ani obchodu Zoot není lhostejné životní prostředí. Postupně se snaží snižovat zátěž, kterou módní průmysl pro naši planetu znamená. Firma tak zavedla například prací pytle, které využívá pro převoz zboží místo jednorázových igelitových obalů.

Tento obchod je jeden z mála českých zástupců kategorie Oděv, obuv a sport . Pokud si však v letáku Zoot nevyberete, prohlédněte si nabídku ostatních obchodů – zaumout by vás mohly například letáky Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes.

Sortiment vyzkoušíte na výdejně, zaplatíte až pak

Assortment

Hlavním trhákem obchodu Zoot je bezpochyby oblečení. Pořídíte zde však i obuv, kabelky a doplňky pro zkrášlení vašeho domova. Produkty, které najdete v letáku Zoot, si jednoduše objednáte na výdejnu, a pokud se vám budou líbit, zaplatíte až po vyzkoušení.

Každý samozřejmě nemá „výdejnu radosti“ poblíž. I na tyto zákazníky obchod myslí. Sortiment si lze objednat až domů – Zoot pak garantuje bezplatnou dopravu i vrácení zboží do devadesáti dnů. V letáku Zoot najdete i značky samotného prodejce jako je Zoot Baseline či Zoot Original. Podívejte se na ten nejnovější leták s názvem Zoot slevy a rozšiřte si svůj šatník.

Nenoste si domů hromady letáků díky webu Kimbino

Kimbino App

Pokud rádi sledujete aktuální slevy, ale už vás nebaví pořád dokola vybírat ze schránky nové letáky, je pro vás ideálním pomocníkem Kimbino.cz. Zde naleznete všechny akční letáky pečlivě roztříděné podle kategorií. Snadno tak najdete slevy na produkty, které vás zajímají. Můžete si hravě porovnat ceny v různých obchodech a výrazně ušetřit.

Také stojí za zmínku naše aplikace Kimbino, se kterou budete mít všechny letáky pěkně pohromadě ve svém mobilu. Snadno se tak podíváte na nejnovější slevy přímo během nákupu. Vždy když upřednostníte elektronické letáky před těmi papírovými, ulehčíte tak planetě od zbytečného odpadu.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Zoot leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.