Strana 44KOLENO ZADNÍ, Vepřová kolena jsou tvořena ze svalů, šlach, vaziva a kůže s velkým obsahem kolagenu se značným podílem kosti. Jsou velmi oblíbené na pečení, uzení a zejména grilování.01.01.25 - 31.12.25Cena v letáku
Strana 44KOLENO PŘEDNÍ, Přední koleno je menší a libovější než koleno zadní. Je vhodné především na vaření, kdy z něj připravíte například skvělý ovar nebo guláš. Využívá se také do sulcu, tlačenky nebo na moravské vrabce.01.01.25 - 31.12.25Cena v letáku
Strana 44Vepřové koleno zadní cca 3 kg, Vepřové koleno zadní cca 3 kg01.01.25 - 31.12.25Cena v letáku
Strana 45PEČENÉ KOLENO, 1 ks vepřové koleno, 1 ks střední cibule, 2-3 stroužky česnek, 250 ml černé pivo, 2 lžíce med, 1 lžíce grilovacího koření bez soli, 1 lžíce dijónská hořčice, sůl, pepř, slunečnicový olej01.01.25 - 31.12.25Cena v letáku
Strana 51Selečí koleno přední s kostí DE cca 1,2 kg, Libové chutné maso. S menším obsahem tuku než vepřové maso. Vhodné na grilování a pečení.01.01.25 - 31.12.2512,00 Kč
Strana 51Selečí koleno zadní s kostí DE cca 2 kg, Libové chutné maso. S menším obsahem tuku než vepřové maso. Vhodné na grilování a pečení.01.01.25 - 31.12.2512,00 Kč