Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Dům barev leták
3/5

Dům barev leták (02.04.2024) - aktuální akční letáky

Dům barev leták

Chystáte se vymalovat váš domov? Prohlédněte si leták Dům barev

3/5
Actual brochure

Jsou stěny vašeho domu či bytu zašedlé a potřebovaly by tak oživit nějakou novou barvou? Pokud jste se rozhodli, že se do malování pustíte sami, kupte si kvalitní barvu, se kterou vám to půjde dobře od ruky. V obchodě Dům barev naleznete různé odstíny malířských i jiných barev, laků a lazur na dřevo, štětce a válečky a mnoho dalších malířských potřeb, které budete při zkrášlování vašeho domova nebo zahrady potřebovat. Abyste za jejich nákup nezaplatili majlant, je pro vás připravený Dům barev leták, který je plný zlevněného zboží.

Nový akční leták Dům barev vychází na začátku měsíce a platí až do jeho konce, avšak občas je platný celé dva měsíce. Naleznete v něm zlevněné barvy, ale i potřebné malířské náčiní. Aktuální leták Dům barev je platný od 02.04.2024 a naleznete ho tady.

Dům barev - specialista na prodej malířských a natěračských potřeb

Shop

Síť prodejen Dům barev je součástí skupiny PPG, která vznikla již v roce 1883 v Pittsburghu v Pensylvánii. Za dobu svého působení se rozšířila do šedesáti zemí světa, jako je například Česká republika, Dánsko, Egypt, Čína, Argentina a Kanada.

Dům barev provozuje na našem území celkem sto deset prodejen, které jsou rozmístěné po celé České republice do měst, jako je Třebíč, Brno, Olomouc, Ostrava, Praha, Hradec Králové či Plzeň. Nabízené zboží si samozřejmě můžete prohlédnout i na webových stránkách dumbarev.cz, ale na nákup budete muset zajít do kamenné prodejny. Pokud budete potřebovat poradit s výběrem vhodné barvy a její aplikací, vyškolený personál vám rád poradí. Na webových stránkách Dům barev si můžete také přečíst nejčastější otázky a odpovědi, které vám při výběru malířských potřeb pomohou.

Dům barev vám namíchá barvu na přání

Assortment

Každá prodejna Dům barev je vybavená tónovacím automatem, díky kterému vám dokáží namíchat barvu z více než 20 000 odstínů. Vyberete si zde barvu známých značek, jako je Johnstones, Primalex, Balakryl, Bondex, Sigma a další.

Pokud si prohlédnete Dům barev leták tento týden s názvem Dům barev nabídka, ušetříte při nákupu malířského vybavení nemalou částku. Výhodný nákup však není to jediné, co má pro vás tento obchod připravené. Na jeho webových stránkách máte k dispozici také blog, který je plný zajímavých rad a inspirace pro váš domov.

S Kimbino máte jistotu, že vám Dům barev leták příští týden nikdy neuteče

Kimbino App

Chcete mít jistotu, že nepromeškáte žádné slevy obchodu Dům barev? Pravidelně sledujte Kimbino.cz, kde je pro vás Dům barev leták stále k dispozici. Díky tomu tak budete vždy vědět, jaké slevy momentálně nabízí a nebudete k tomu ani potřebovat papírový leták, který byste po prohlédnutí stejně akorát vyhodili do koše. Výroba papíru pro naši planetu navíc představuje velkou zátěž, jelikož se kvůli ní neustále kácí stromy. Pokud chcete akční leták Dům barev sledovat pohodlně, stáhněte si do vašeho mobilního telefonu aplikaci Kimbino, díky které se o akcích obchodu Dům barev dozvíte rychle a ekologicky.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Dům barev leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.