Kimbino
Kimbino
REKLAMA
EXIM tours leták
3/5

EXIM tours leták (16.04.2024) - aktuální akční letáky

EXIM tours

EXIM tours leták nabízí klasické i exotické zájezdy

3/5
Actual brochure

Chtěli byste strávit letošní dovolenou v exotické zemi, kde je bílá písečná pláž, průzračně čisté moře, krásné palmy, zajímavé jídlo a kultura? V takovém případě zavítejte do cestovní kanceláře EXIM tours, díky které můžete poznat více než deset exotických lokalit. Pokud byste přes léto rádi zůstali v Evropě, ani to není problém. Vybrat si můžete klasické destinace, jako je Bulharsko, Chorvatsko, Itálie, Řecko nebo Španělsko. Otevřete si leták EXIM tours a vyberte si hotel vašich snů.

Akční leták EXIM tours vydává několikrát do roka a současně jich platí více s tím, že je každý z nich zaměřený na jiná místa a jiné typy dovolených. Těšit se tak můžete na speciální leták s klasickými letními pobyty, ale také na zimní dovolené, poznávací zájezdy nebo eurovíkendy. Aktuální leták EXIM tours vydal 16.04.2024 a je pro vás připravený tady.

EXIM tours - největší cestovní kanceláří na českém trhu

Shop

Historie cestovní kanceláře EXIM tours sahá do roku 1993, kdy během letní sezóny zahájila svou činnost. Svou dovolenou si jejím prostřednictvím zařizuje stále více cestovatelů, kteří chtějí, aby vše bylo naprosto ideální. EXIM tours je od roku 2018 členem Asociace cestovních kanceláří České republiky. Úspěšnost této cestovní kanceláře dokazuje otevření dceřiných cestovních kanceláří v Polsku, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku, které jsou součástí společnosti EXIM HOLDING a.s.

Destinaci, kterou chcete letos navštívit, si můžete najít sami, a to prostřednictvím webových stránek eximtours.cz, kde na vás čekají Last Minute, pobytové a poznávací zájezdy, dovolená v exotických zemích nebo výlety pro seniory. Pokud chcete s výběrem hotelu poradit, navštivte jednu z více než čtyřiceti poboček, které se nacházejí ve městech, jako je Praha, Hradec Králové, Děčín, Karlovy Vary, Opava a Brno.

Zpestřete si dovolenou díky EXIM tours

Assortment

Cestovní kancelář EXIM tours nenabízí pouze klasické zájezdy, ale také neobvyklé zážitky pro milovníky golfu nebo potápění. Můžete si totiž zahrát golf přímo u moře, a to v Egyptě nebo Tunisku. Pokud chcete vidět podmořský ráj na vlastní oči, objednejte si hotel v Egyptě u Rudého moře, které patří mezi nejnavštěvovanější potápěčská místa. Prohlédněte si EXIM tours leták tento týden s názvem EXIM tours nabídka a usnadněte si hledání letošní dovolené.

EXIM tours se nezaměřuje pouze na prodej zájezdů, ale už několik let pomáhá ohroženým dětem, a to prostřednictvím nadačního fondu EXIM helps, který spolupracuje s různými pracovišti a nadačním fondem Kapka naděje.

Díky Kimbinu si vyberete letní dovolenou i vy

Kimbino App

Pokud stále ještě nevíte, kde byste se mohli podívat na EXIM tours leták příští týden, abyste si konečně vybrali letošní dovolenou, podívejte se na Kimbino.cz, kde na vás čeká se svojí neodolatelnou nabídkou. Hotel si můžete prohlédnout také ve vašem mobilním telefonu, ale pouze v případě, že si do něj stáhnete aplikaci Kimbino, která slouží k prohlížení letáku EXIM tours. Jak sami zjistíte, papírové letáky už nemusíte používat. Stačí vám pouze internet, abyste zjistili vše, co potřebujete.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA

Další řetězce z kategorie Cestování

Vyhledávání
Kimbino
EXIM tours leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.