Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Koberce Breno leták
3/5

Koberce Breno leták (16.04.2024) - aktuální akční letáky

Koberce Breno leták

Leták Koberce Breno nabízí podlahovou krytinu pro každého

3/5
Actual brochure

Žádný dům nebo byt se neobejde bez kvalitní podlahové krytiny. Při jejím výběru záleží na vašem vkusu a na tom, co od ní očekáváte. Pokud dáváte přednost rychlé a pohodlné údržbě, pak si v obchodě Koberce Breno můžete vybrat PVC nebo vinylové podlahy. Na milovníky tepla zde čekají nejrůznější koberce, díky kterým vám na nohy bude teplo, i když venkovní teploty klesnou pod nulu. Abyste si vybrali to pravé pro vaši podlahu, prohlédněte si Koberce Breno leták, který je plný zajímavých akčních výrobků.

Koberce Breno umožňují svým zákazníkům výhodný nákup skrze akční leták Koberce Breno, který každý měsíc obsahuje jiné akce, aby si zde přišel na své jak milovník koberců, tak i zastánce snadno omyvatelných podlah. Aktuální leták Koberce Breno spustil 16.04.2024 a prolistovat si ho můžete tady.

Koberce Breno - velkoobchodní a maloobchodní prodejce podlahové krytiny

Shop

Ke vzniku české společnosti Koberce Breno došlo již v roce 1994. Nejprve se zabývala pouze velkoobchodním prodejem podlahových krytin, ale o čtyři roky později se přidal také prodej maloobchodní. V roce 2001 odkoupila společnost Koberce Breno konkurenční firmu KTI s.r.o. a pod značku Koberce Breno přibylo „Království koberců“.

Koberce Breno v současné době patří mezi největší prodejce podlahových krytin na našem území. V roce 2006 se prodejny Koberce Breno rozšířily k našim slovenským sousedům, a to konkrétně do Bratislavy, Trenčína, Nitry, Martina, Žiliny a Trnavy.

Novou podlahovou krytinu si můžete koupit v jedné z více než padesáti prodejen, které naleznete ve městech, jako je Praha, Brno, Tábor, Plzeň, Jeseník a Vyškov nebo můžete využít webové stránky koberce-breno.cz, na kterých se nachází e-shop s kompletním nabízeným sortimentem.

Koberce Breno nabízí podlahu a koberce všeho druhu

Assortment

V prodejně Koberce Breno naleznete širokou nabídku metrových, kusových, zátěžových a vlněných koberců v různých barvách a vzorech. Nechybí tu ani klasické nebo moderní kusy, které zapadnou do každého interiéru. Pestrá je i nabídka vinylových a PVC podlah, které jsou v imitaci dřeva nebo dlažby. Se zajímavou akční nabídkou vás seznámí Koberce Breno leták tento týden s názvem Koberce Breno nabídka.

Koberce Breno nabízejí také profesionální služby, jako je kvalifikované poradenství, rozvoz a pokládka koberce či podlahy nebo úprava podlahové krytiny. Pokud budete mít při objednávání zboží na e-shopu Koberce Breno jakýkoliv dotaz, můžete se obrátit na zákaznickou linku, a to buďto na telefonní číslo nebo online chat, a to každý všední den mezi 7:00 až 20:00.

Pravidelně sledujte Kimbino, ať si můžete pohodlně prohlédnout Koberce Breno leták příští týden

Kimbino App

Rekonstruujete nebo stavíte dům? Pak sledujte Kimbino.cz, kde je pro vás neustále připravený leták Koberce Breno, který je plný zlevněných podlahových krytin. Budete si tak moci vybrat pěknou a zároveň cenově výhodnou podlahu, takže při zařizování vašeho bydlení ušetříte. Pro pohodlné sledování letáků Koberce Breno si stáhněte do vašeho mobilního telefonu aplikaci Kimbino, kde jsou pro vás také neustále připravené. Díky tomu, že začnete používat online letáky, přispějete k ochraně naší planety. Výroba papírů se totiž neobejde bez kácení stromů a velké spotřeby vody.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Koberce Breno leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.