Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Opel leták
3/5

Opel katalog online 2024

OPEL katalog online

Prohlédněte si dodávky i hatchbacky v letáku Opel

3/5
Actual brochure

Opel je jedním z osvědčených německých výrobců automobilů. Firma byla založena už v roce 1862 a dodnes patří k předním prodejcům vozů i v konkurencí nabitém Německu. A nejen tam, Opel prodává vozy po celé Evropě – ve Velké Británii se však značka nazývá Vauxhall. V našich letácích Opel naleznete širokou nabídku vozů jak do města, tak i na delší cesty.

Letáky Opel se dělí dle jednotlivých vozů a v každém z nich naleznete podrobné informace o daném modelu doplněné fotografiemi exteriéru i interiéru. Podívejte se třeba na ten nejnovější tady, který platí od 01.03.2023.

Opel – od šicích strojů až k prodeji luxusních aut

Shop

Společnost Opel je dokonce druhým nejstarším výrobcem automobilů na světě. Ani tato značka však nezačínala rovnou s vozy, ale nejdříve vyráběla šicí stroje, až se přes jízdní kola dostala k automobilům. Vozy Opel se těšily velké oblibě v Německu, kde až do sedmdesátých let silně konkurovaly značce Mercedes. Poté se však Opel zaměřil na nižší třídu vozů.

V dnešní době je značka Opel oblíbená i v České republice pro její kvalitní a prostorné vozy za přiměřenou cenu. Mimo jiné si můžete nový vůz vybrat i u autorizovaných prodejců, které najdete například ve městech, jako je Praha, Nový Jičín a Velké Meziříčí. Nebo se nejdříve podívejte na internetové stránky opel.cz, kde najdete seznam prodejních míst i všechny dostupné modely.

Až si budete prohlížet nejnovější leták Opel, můžete ho porovnat i s dalšími nabídkami v kategorii Auto-moto, kde naleznete akční letáky od prodejců, jako je Auto Kelly, FILSON Store, Audi, Renault a KIA.

Spolehlivé vozy Opel pro každou příležitost

Assortment

V letácích Opel naleznete širokou škálu vozů. Tato značka může být právě pro vás, ať už sháníte dodávku, rodinné auto nebo třeba něco menšího do města. Nejznámějšími modely jsou Opel Astra a Opel Corsa, se kterými se často setkáte na českých silnicích. V letáku Opel také najdete modely dodávek Opel Zafira Life nebo třeba Opel Movano.

Až tedy budete hledat svůj vysněný vůz, určitě se podívejte i na nejnovější leták s názvem Opel Katalog Vivaro, ať vám nic ze světa automobilů neuteče. 

Ušetřete díky webu Kimbino!

Kimbino App

Neexistuje jednodušší způsob, jak si porovnat ceny jednotlivých produktů než přes portál Kimbino.cz. Díky němu si můžete přehledně prohlédnout všechny letáky, které vás zajímají. Můžete je mít dokonce i v mobilní aplikaci Kimbino, aby vám už neutekla žádná akce.

Otázka životního prostředí je stále aktuálnější a s tím souvisí i problematika odpadu. Díky Kimbinu můžete jednoduše a bez námahy napomoci snížení množství odpadu. Zkrátka jen využijete elektronické letáky místo těch papírových.

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA

Další řetězce z kategorie Auto-moto

Vyhledávání
Kimbino
Opel leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.