Kimbino
Kimbino
REKLAMA
POMPO leták
3/5

POMPO leták (14.03.2024) - aktuální akční letáky

Pompo

Pompo leták vykouzlí úsměv na rtech všem dětem

3/5
Actual brochure

Každé dítě má rádo hračky, a i když jich má plný pokojíček, přesto sní o dalších, které nebudou okoukané. Holky potřebují nové oblečení pro panenky a kluci zase nové auto do své malé garáže. Splňte přání vašich dětí a prohlédněte si leták Pompo, který vás zaujme širokou nabídkou sortimentu, ve kterém nechybí auta, panenky, plyšáci, stavebnice nebo hračky na zahradu, a také nízkými cenami.

Akční leták Pompo vychází několikrát do roka a pokaždé se specializuje na určitou část sortimentu. Můžete si tak prohlédnout leták, který je zaměřený na Lego, školní potřeby nebo hračky na zahradu. Aktuální leták Pompo odstartoval 14.03.2024 a je pro vás k dispozici tady.

Pompo - hračkářství s více než dvacetiletou tradicí

Shop

Hračkářství Pompo představuje českou společnost, která vznikla v roce 1996. Od té doby se neustále rozšiřuje a v současné době provozuje významnou maloobchodní síť prodejen hraček, které jsou oblíbeným místem nejen malých dětí, ale i jejich rodičů.

Od roku 2007 umožňuje Pompo svým zákazníkům pohodlný nákup z pohodlí jejich domova, a to prostřednictvím webových stránek pompo.cz, na kterých je zboží roztříděné do patřičných kategorií. Nechybí na nich ani seznam všech otevřených poboček. Pompo jich na našem území provozuje tolik, že jsou umístěné i v menších městech, jako je Praha, Brno, Kladno, Jablonec nad Nisou, Jeseník a Mladá Boleslav.

Pompo - nakupujte hračky ještě výhodněji

Assortment

Chcete udělat svým dětem radost novou hračkou, ale nemáte peníze na rozhazování? Prohlédněte si Pompo leták tento týden s názvem POMPO katalog Jaro 2024, díky kterému si snadno vyberete zlevněné zboží a tím pádem ušetříte. V hračkářství Pompo ušetří také zákazníci, kteří se stanou členy věrnostního klubu, díky kterému získají ještě lepší ceny, slevové a narozeninové poukazy a další výhodné nabídky.

V hračkářství Pompo na děti kromě klasických hraček čekají také školní potřeby, knížky, DVD a CD. Samozřejmostí je zboží od oblíbených značek, mezi kterými nechybí Cars, Hasbro, Lego, Mattel nebo Zapf Creation. Pompo pro vás navíc pravidelně připravuje různé soutěže, ve kterých můžete vyhrát hodnotné ceny.

Nezmeškejte Pompo leták příští týden a sledujte Kimbino

Kimbino App

Hračky můžete pro vaše děti kupovat kdykoliv během roku a ne jenom, když mají svátek, narozeniny nebo se blíží Vánoce. Pokud je budete nakupovat v průběhu celého roku, když jsou zrovna ve slevě, tak vás jejich nákup nepřijde tak draho. Sledujte proto pravidelně Kimbino.cz, ať nezmeškáte žádný leták Pompo. Abyste ho měli ještě více po ruce, stáhněte si do vašeho mobilního telefonu aplikaci Kimbino, která jeho prohlížení rovněž umožňuje. Online letáky jsou na rozdíl od těch papírových mnohem ekologičtější, jelikož pro svou výrobu nespotřebovávají žádnou vodu a ani se kvůli nim nemusí kácet stromy.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Vejce
Telefon
PC
Tv
Video
Kabel
Meteostanice
Hra
Disk
Pouzdro
USB
Váha
Gril
Sekačka
Stůl
Police
Baterie
Lampa
Aviváž
Prostředek na mytí nádobí

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
POMPO leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.