Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Zoohit leták
3/5

Zoohit leták (12.04.2024) - aktuální akční letáky

Zoohit

Zoohit sleva potěší každého majitele domácích mazlíčků

3/5
Actual brochure

Chcete svému mazlíčkovi pořídit kvalitní granule, pamlsky, stelivo, hračky, obojek nebo třeba vodítko? Zoohit cz je tu pro vás! Přináší široký sortiment krmiva a příslušenství pro zvířata všech druhů, od koček a psů přes malé hlodavce a ptactvo až po obojživelníky a rybičky. Když se navíc inspirujete nejnovější nabídkou produktů obchodu Zoohit, můžete při nákupu chovatelských potřeb výrazně ušetřit.


V e-shopu Zoohit sleva čeká na každého a často je opravdu výrazná. Prohlédněte si nejnovější akce na zboží a novinky v sortimentu a objednejte vašemu mazlíčkovi jeho oblíbené pochoutky či hračky. Aktuální akce pro Zoohit prodejny platí od 12.04.2024 a můžete si je projít tady.

 

Zoohit cz – jednička na trhu s chovatelským potřebami

Shop

Prodejna Zoohit, tedy přesněji internetový obchod, spadá pod společnost Zooplus, která se na trhu s chovatelskými potřebami pohybuje už přes 20 let. Za tu dobu si získala přízeň mnoha zákazníků a aktuálně patří mezi nejúspěšnější obchody tohoto druhu v celé Evropě. 


Do Česka firma expandovala s e-shopem zoohit.cz v roce 2009 a od té doby se jí podařilo vybudovat stabilní místo na trhu. A není se čemu divit, žádná Zoohit sleva totiž není příliš malá na to, aby nepřilákala nové zákazníky nebo alespoň nepřiměla ty stávající k nákupu. Zoohit prodejny v česku zatím nemá, a funguje tedy pouze jako internetový obchod.

 

Slevy nejsou jedinou předností Zoohit prodejny

Assortment

V sortimentu obchodu Zoohit si vyberou majitelé psů, koček, hlodavců, ptáků, rybiček i obojživelníků. Mimo jiné zahrnuje granule, konzervy i další krmivo, pamlsky a hračky, pelíšky,  přepravky, klece a voliéry, stejně tak jako misky a dávkovače krmiva. E-shop si zakládá na předních značkách, jako je Brit, Purina, Royal Canin, Taste of the Wild a mnoho dalších.


Zoohit slevy však klasickými akčními nabídkami nekončí. Zapojit se můžete také do bonusového programu, kdy za každý nákup dostanete body, které pak můžete vyměnit za vybrané produkty, nebo proměnit v peněžní dar útulkům a jiným neziskovým organizacím. Informace o aktuální nabídce přináší nejnovější leták, který nese název Zoohit nabídka.

 

Porovnejte ceny a ušetřete – s Kimbinem je to snadné!

Kimbino App

Chcete mít jistotu, že se vám při nákupu podaří najít tu nejvýhodnější nabídku? S portálem Kimbino.cz si to snadno ověříte! Přes vyhledávací pole si můžete snadno najít aktuální akční nabídky na produkty, které máte ve svém nákupním seznamu, a tak hravě najdete tu nejvýhodnější. Navíc kvůli tomu ani nemusíte zapínat počítač – s aplikací Kimbino budete mít veškeré akční nabídky přímo ve svém mobilu.

 

REKLAMA

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino

Neexistují žádné pobočky

Zaregistruj se a využij všechny výhody.