Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Sinsay leták
3/5

Sinsay leták (25.03.2024) - aktuální akční letáky

Sinsay leták

V letáku Sinsay najdete kvalitní oblečení za nízké ceny

3/5
Actual brochure

Obchod Sinsay si vás na první pohled získá nízkou cenou. Nenechte se ale zmást, u tohoto obchodu rozhodně nízká cena neznamená i nízkou kvalitu. Oblečení značky Sinsay je z kvalitních materiálů a vydrží ve vašem šatníku delší dobu.

Z nabídky si vyberete oděv do školy, práce, na sport i do společnosti. Na novinky v sortimentu se podívejte do nejnovějšího letáku s platností od 25.03.2024, který naleznete tady. Pokud nechcete, aby vám další leták Sinsay unikl, přihlaste se do odběru novinek přes svoji e-mailovou adresu.

Nebuďte pozadu a objevte rychle rostoucí obchod Sinsay

Shop

Obchod Sinsay patří do polského koncernu LPP, který vlastní i další známé prodejce módy jako Mohito, Reserved, Cropp a House. Společnost LPP funguje na evropském trhu už přes dvacet let, Sinsay je však nejmladší z pěti zmíněných značek a také cílí spíše na mladší zákazníky.

V nabídce letáku Sinsay si už sice vyberete i z pánské a dětské módy, obchod ale stálé primárně cílí na ženy v mladším věku. Podle toho také vypadají i kamenné prodejny, které jsou barevné a moderní. Několik jich najdete i v České republice, a to především ve městech, jako je Praha, Zlín, Brno, Olomouc, Teplice a Znojmo. Kompletní sortiment značky si také můžete prohlédnout na webu sinsay.com

Jestliže vás tato značka neosloví, doporučujeme si prohlédnout i nabídku dalších obchodů z kategorie Oděv, obuv a sport , kde mimo letáku Sinsay naleznete i katalogy od Altisport, Marks & Spencer, Nordblanc, Petrklíč, Rock Point, Decathlon, Bezvasport, Humanic, Zara a Cellbes.

Oblečení pro jakoukoli příležitost za skvělou cenu

Assortment

V letáku Sinsay si vyberete oblečení pro muže, ženy i děti. Nejširší nabídka je v sekci dámské módy, kde naleznete vše – od spodního prádla přes kalhoty, trička a šaty až po bundy, boty a kabelky. Sinsay nově nabízí i sportovní kolekci s názvem Gym Hard.

V oddělení pánské módy seženete také všechny kousky, které byste ve svém šatníku mohli postrádat. Pro děti pak obchod nabízí oblečení už od miminek až po větší ratolesti. V sortimentu si také vyberete různé doplňky pro cvičení jako třeba jógamatky nebo doplňky do domácnosti včetně polštářů, dek a květináčů.

Pokud vás sortiment obchodu zaujal, podívejte se na nejnovější leták Sinsay s názvem Sinsay nabídka, kde naleznete ty nejvýhodnější ceny.

Najděte si tu nejvýhodnější nabídku díky Kimbino

Kimbino App

Na Kimbino.cz si hravě vyhledáte leták obchodu, který vás nejvíce zajímá. Nemusíte tak už čekat, až vám přijde do schránky. Vyhledávač v horní části stránky vám navíc najde všechny akční ceny produktu, který do vyhledávání zadáte. Během chvilky tak můžete porovnat, která nabídka je nejvýhodnější.

Vše si ještě usnadníte tím, že si stáhnete aplikaci Kimbino do mobilu. Můžete si v ní zkontrolovat platné akce přímo v obchodě. Budete tak mít jistotu, že zbytečně neproděláte. Jako bonus navíc pomůžete i naší planetě. Když vyměníte papírové letáky za elektronické, ubyde zbytečného odpadu a vás to nebude stát nic navíc.

REKLAMA

Oblíbené produkty na Kimbino.cz:

Sukně
Tričko
Svetr
Vesta
Bunda
Kraťasy

Další letáky z kategorie

REKLAMA
Vyhledávání
Kimbino
Sinsay leták

Zaregistruj se a využij všechny výhody.